Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

H πόρνη των εδράνων

Υπάρχει κάτι που με έκανε και έλιωσα στο γέλιο μόλις το άκουσα, γιατί η γελοιότης αυτού του ανθρώπου είναι πραγματικά ΑΠΥΘΜΕΝΗ, δεν έχει δηλαδή πυθμένα.
Ο γαπ, τον οποίον όλοι σιχαίνεστε και θέλετε να πεθάνει, διότι έτσι σας είπαν τα μέσα και έτσι τσαμπουνάτε, πέρασε έναν νόμο που λέει ότι τα παιδιά των νόμιμων μεταναστών δικαιούνται ιθαγένεια, και μάλιστα είχε γίνει αρκετός ντόρος για την διαφορά υπηκοότητας και ιθαγένειας τότε. Ο γάιδαρος ο Σαμαράς τότε (παρόλο που ο ίδιος είχε ανοίξει τα σύνορα με την αλβανία και μάλιστα χωρίς να προβλέψει ΟΥΤΕ ΜΙΑ διαδικασία καταγραφής, καταμέτρησης ή έλεγχου αυτών των ανθρώπων) βγήκε στις επάλξεις και έλεγε τον γαπ προδότη και άλλα φαιδρά, μαζί όλους μαζί τους "αδελφούς" του από τη χρισί αβγί, χωρίς να παραδέχεται δημοσίως ότι η εναρμόνιση με αυτή την πολιτική είναι προαπαιτούμενο όπως σε όλη την ευρώπη, άρα είτε του αρέσει είτε όχι, αυτή θα περάσει και θα πει κι ένα τραγούδι.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ βλέπω καμπάνια από τον σκάη και την ετ, δήθεν και καλά, τα παιδιά των μεταναστών τί κρίμα που είναι.
Στα αλήθεια, έλιωσα στο γέλιο.
Ακόμα γελάω.
ΜΑ ΠΟΣΟ  ξεφτύλας είναι δεν μπορώ να το πιστέψω γιατί κάθε φορά πέφτει ακόμα χαμηλότερα ετούτο το ρεμάλι, η πόρνη των εδράνων.

Και σε ρωτώ αντωνάκη.
Αφού πούλησες την ψυχή σου στον διάβολο και έβαλες τη χα στη βουλή γιατί αλλιώς δεν έμπαινες σε θέση εξουσίας, τέτοιος σαλτιμπάγκος που είσαι, τώρα πως θα τους μαζέψεις από τους δρόμους που σκοτώνουν κόσμο με την καινούρια τους νεο-αποκτηθείσα βουλευτική θεσμοθέτηση και ασυλία;

Και σε ρωτώ επίσης το άλλο. όταν λέμε μετανάστης εννοούμε και τους, ας πούμε, εγγλέζους ή αμερικάνους που ζουν εδώ ή μήπως μόνο εκείνους από τις φτωχές χώρες; Ε;
Για πες μας, ηλίθιε προδότη, τώρα που πουλάς τοις μετρητοίς την ελλάδα σε μελαμψούς ξένους, γιατί θέλεις να τους διώξεις από την ελλάδα;

Μήπως, λέω εγώ τώρα, ΜΗΠΩΣ, το κάνεις ακριβώς για αυτό, για να προωθήσεις την κοινωνική ένταση και ρατσισμό; Γιατί  μόλις ακούμε μετανάστης μας έχεις μάθει να σκεφτόμαστε ασιάτες και φτωχο-βαλκάνιους, τη στιγμή που βρίσκονται εδώ και αρκετοί από άλλες πιο "γκλάμορους" εθνικότητες; Αυτό που θα ισχύσει για τον φτωχομπινέ στα χωράφια θα ισχύει και για τους αγγλο-ιταλο-αμερικανο-πλούσιους;

Μήπως, θέλεις να μας βάλεις να φαγωθούμε μεταξύ μας, να μας κάνεις αίγυπτο και συρία;
ΠΡΟΔΟΤΗ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;;;;!!

Θα σου πω τι θα κάνεις και βάλε το καλά στο μυαλό, σου (αν έχεις) και αν σου έχει μείνει έστω και μία ρανίδα ανθρώπινο αίμα στο βρυκολακιασμένο σου σαρκίο.

Απόσυρε αμέσως αυτή την εμετική διαφήμιση.
Βγες ο ίδιος και σώσε την αξιοπρέπειά σου (αν και δε νομίζω να την έχεις και για πρώτης ανάγκης αγαθό: δεν πιάνει μία στις αγορές βλέπεις) δείχνοντας "μεγαλοψυχία".
Πες κάτι όπως: "Μία σωστή δουλειά έκανε ο πανύβλακας ο γαπ (αυτό για να πείσεις τα ίδια σου τα προβατάκια) και αυτή ήταν ο νόμος για ιθαγένεια σε παιδιά μεταναστών. Οι συνθήκες (και όχι η δική σου προδοτική υπονόμευση εκείνης της κυβέρνησης που έριξες για να κάνεις ακριβώς τα ίδια) και οι οικονομικές δυσχέρειες που επέφερε η κρίση ( και όχι που τρώγατε 40 χρόνια από όλες τις μπάντες μπλε και πράσινοι κόκκοι) δεν επέτρεψαν να εφαρμοστεί αυτός ο νόμος που πολύ καλώς έγινε και πέρασε (παρόλο που ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος από το κόμμα σου δεν ψήφισε) και κρίνουμε ότι οι συνθήκες είναι πλέον ευνοϊκές ώστε να αρχίσει να εφαρμόζεται. Ωσαννά, εν Υψίστοις Θεώ, εν ανθρώποις ευδοκία.(μην ξεχάσουμε και τα θεία που είναι πιασιάρικα)".

Κατάλαβες;
Υπάνθρωπε;
Φτού σου ξεφτύλα!


2 σχόλια:

  1. Και ακόμα χειρότερα. Ο νόμος Ραγκούση έκανε το αυτονόητο, που σχεδόν ισχύει παντού. Και είναι πολύ αυστηρός (μα πολύ αυστηρός, ειδικά αν τον συγκρίνουμε με την αρχική πρόταση και τις θέσεις του κόμματος προεκλογικά), σήμερα θέλει να καταργήσει το νόμο και να μεταφέρει ρατσιστικά κάθε ευθύνη στους μετανάστες.
    Στον "Ξένια Δία" προσήχθησαν 73.000 άτομα. Από αυτά μόνο οι 4.300 δεν είχαν άδεια παραμονής... Αλλά το μήνυμα πέρασε επικοινωνιακά. Οι αριθμοί έμειναν κρυφοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεξιά, δείμε, τί να πείς.
    Αν ήξεραν τί ψηφίζουν όλοι όσοι ψήφισαν τί καλά που θα ήταν.
    Αλλά να που τελικά μάλον τα λαμόγια είναι περισσότερα.
    Ακόμα υπάρχουν αγρότες που ψηφίζουν δεξιά, δεν είναι αυτό ειρωνικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!