Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Για κανέναν λόγο


  • Την κατάσταση την ξέρετε για αυτό και δεν θα την αναλύσω πάλι.
  • Αυτό που θέλω να επισημάνω, για να μη λέτε μετά ότι δε σας τα είπα και να το παίζετε ανήξεροι, αφού θα έχει χαθεί οριστικά η μπάλα, είναι το εξής.
  • Ο Σαμαράς δεν πρέπει για κανέναν λόγο να πάρει αυτοδυναμία, ούτε καν να βγεί πρώτο κόμμα.
  • Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό για πολλούς λόγους, ο  κυριότερος εκ των οποίων είναι ότι τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του, είναι αδαείς, όχι επειδή το λέω εγώ αλλά επειδή έτσι έχει δείξει η πορεία τους στα πολιτικά της χώρας μας.
  • Όλες οι θητείες της ΝΔ χαρακτηρίστηκαν από ανυπαρξία δράσεων, από έλλειψη αλλαγών και από αυξημένα επίπεδα διαφθοράς, με επιστέγασμα την τελευταία θητεία κωστάκη που είχε αυτά τα χαρακτηριστικά σε υπερθετικό βαθμό.
  • Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι, (οι οποίοι είναι όλοι τους εκεί και οι πιο άπραγοι/άχρηστοι/διεφθαρμένοι/ηλίθιοι έχουν τις καλύτερες θέσεις μπροστα-μπροστά)όχι μόνο δεν θέλουν, αλλά ακόμα κι αν δεν ήθελαν να βάλουν χέρι στα ευρωπαικά λεφτά, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ πως να φέρουν εις πέρας αυτά που απαιτούν οι ευρωπαίοι, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούν, δεν το έχουν ξαναδεί ποτέ να γίνεται, ούτε έχουν συνηθίσει να κάνουν σοβαρή δουλειά, παρά μόνο να υπακούν διαταγές, είναι όλοι τους γιέσμεν, όπως απέδειξαν περίτρανα στο πρόσφατο παρελθόν, στις επανεισχωρήσεις τους στη νδ και στις δηλώσεις τους που στάζουν όλες σάλιο και γλίτσα.
  • Το φιλελεύθερο μοντέλο έχει τις αδυναμίες και τα συστεμικά κενά που όλοι γνωρίζουμε, αλλά αυτό που έκανε η νδ δεν ήταν φιλελευθερισμός, αλλά άρπα-κόλλα αρπαγή δημόσιου χρήματος και συγκαλυμμένη συναλλαγή.
  • Δεν υποστηρίζω ότι θα έπρεπε να ψηφίσει κανείς πασόκ γιατί το πασόκ δεν είναι καλύτερο, αλλά ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να φύγει αυτή η παλιά μαγιά, να φύγουν οι προδότες από τη βουλή.Ο μόνος τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι να ψηφίσουμε πάλι ανατροπή.
  • Αν δεν το κάνουμε, αν πάρει πρωτιά ο Σαμαράς, τότε θα γίνει το εξής:
  1. θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που πήγε να κάνει ο γαπ, αλλά τον έριξε ο βενιζέλος και ο Σαμαράς, νομίζοντας ότι αυτοί ξέρουν καλύτερα, είναι πιο μάγκες. Δεν θα τα καταφέρει γιατί είναι όπως προαναφέρθηκε ένας άχρηστος και ηλίθιος ανθρωπάκος με μόνο προσόν την επικοινωνιακά βραχνή φωνή. Οι υποτακτικοί του είτε που θα  κατακλέψουν τα πάντα (όπως έκαναν και στο παρελθόν) είτε που λόγω ανικανότητας θα τα κάνουν μαντάρα (όπως έκαναν και στο παρελθόν). Εδώ ο βενιζέλος που είναι διαόλου κάλτσα και τα βρήκε σκούρα, ο Σαμαράς με τους μπούληδες θα φτουρήσει;
  2. Οι ευρωπαίοι, που ως γνωστόν δεν τρώνε κουτόχορτο, θα απαιτήσουν αποτελέσματα και όταν τα αποτελέσματα, προφανώς, δεν θα έχουν παραδοθεί, θα κόψουν κάθε γραμμή επικοινωνίας, με αποτελέσματα που θα μοιαζουν με τη σημερινή στάση.
  3. Οι άχρηστοι κλέφτες θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα, αλλά με το χάος που θα έχουν προξενήσει θα γίνει της τρελής, ακόμα περισσότερο από αυτό που τώρα νομίζουμε για χάλι.
  4. Θα έρθει ο γαπ και θα ξαναπλασαριστεί για σωτήρας.
  5. Και τότε όλα θα πάνε ρολόι. Οι πολίτες αποκαμωμένοι από την χρόνια ταλαιπωρία και μετά από τα αίσχη του αντωνάκη, θα δεχθούν τον γαπ σαν προφήτη και άσπρο περιστέρι, θα δεχθούν τα μέτρα, θα τα δεχθούν όλα.
  • Ο λόγος που φαγώνονται όλοι να πάρουν την πρωτιά είναι απλός.
  • Λεφτά.
  • Μόλις αρχίσει η εφαρμογή του μνημονίου, θα πέσουν λεφτά.
  • Και όποιος είναι στην καρέκλα θα έχει πρόσβαση σε αυτά.
  • Προσωπικά, δεν έχω ψευδαισθήσεις ότι θα έρθει κανένας άγγελος ή κανένας πεφωτισμένος πάνσοφος ηγέτης να κάνει σωστή δουλειά, ή πείρα όμως έδειξε ότι από όλους τους κλέφτες που πέρασαν από το παλκοσένικο της πολιτικής μας σκηνής, υπήρξαν κάποιοι που άφησαν και κάτι όρθιο πίσω τους.
  • Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που έκαναν κάποιες τομές, και που άφησαν πίσω τους μία αλλαγή, έστω και μικρή, για εμάς που είμαστε αποκλεισμένοι από τα κοινά, που νοιάστηκαν έστω και για αυτό που λέμε "τα μάτια του κόσμου" να κάνει κάτι για τον ξαναψηφίσουμε, και όχι από καλοσύνη , φυσικά.
  • Άνθρωποι ανεξαρτήτως κόμματος μεν, όμως ψηφίζοντας νδ σημαίνει ότι τα λεφτά ΜΑΣ βρίσκεται σε θέση να πάρει ο Σαμαράς και ο άχρηστος ο Αβραμόπουλος, και ο Βαρβιτσιώτης που δεν του αρκούν όσα έφαγε ο πατέρας του, και η καλογιάννη που δεν της αρκούν όσα έφαγε ο δικός της πατέρας, και , ακόμα χειρότερα, όλη η σάρα και η μάρα που έχει μαζευτεί από το λαός και τα άλλα κόμματα, κάτι βορίδηδες.....  ....ένας οχετός ονομάτων, μία ξεφτίλα  βουλή.
  • Και σε ρωτάω τώρα, φίλε μου.
  • Ναι, να μείνουμε στο ευρώ, ναι να τηρήσουμε το μνημόνιο γιατί έτσι πρέπει για να σωθούμε, όμως εσύ τον Σαμαρά, πόσο τον εμπιστεύεσαι; Και σε ρωτάω, γιατί ο Σαμαράς δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του, ούτε σαν πολιτικός, ούτε ως τίποτα άλλο.
  • Ο Σαμαράς που σαν υπουργός του κωστάκη καραμανλάκη δεν κατόρθωσε να κάνει τίποτα, κυριολεκτικά τίποτα για πέντε ολόκληρα χρόνια έπαιρνε το παραδάκι μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει χωρίς να κουνήσει δάχτυλο, είναι ικανός να διαχειριστεί κρίση;
  • ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ ΤΏΡΑ!!!!!!


2 σχόλια:

  1. Και ποιος γνωριζει να διαχειριστει την κριση? Ο Τσιπρας και το αλλοπροσαλλο οικονομικο του επιτελειο?

    Μπορει ο Σαμαρας να μην ειναι ο καταλληλοτερος, αλλα τουλαχιστον ξερεις τι να περιμενεις. Το ιδιο και ο Βενιζελος. Ολοι οι αλλοι ζουνε στον κοσμο τους και μονο σε περιπετειες θα μας βαλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί (και πίσω από αυτούς όλα τα τσιράκια με τις οικογένειές τους) αρκετά έφαγαν.
    Καιρός να αλλάξει βάρδια, μήπως και γλιτώσουμε από τις ορδές παρατρεχάμενων που έχουν ριζώσει και απομυζούν δημόσιους πόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!