Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Είναι απλώς λεφτά

  • Αυτοκτονήστε, ρε
  • Για τα λεφτά
  • Αφήστε οικογένεια και ζωή, αφήστε μέλλον και ελπίδα
  • Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει, τώρα είναι η ευκαιρία και αφορμή
  • Αυτοκτονήστε, για τα λεφτά
  • Έτσι λύνονται τα προβλήματα ρε;
  • Σκοτωθείτε να τελειώνουμε

10 σχόλια:

  1. Κλεφτά ανάμεσα από τα διαλείμματα... έσκασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σκληρό και άδικη επίθεση στον παππού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην αυτοκτονησετε.
    Αντισταθειτε... μπλογκαροντας.
    Πολιτισμενα πραγματα.

    Κι αν αυτη η αυτοκτονια γινει η αφορμη να ξεσηκωθει ο κοσμος, τοτε να δω τι θα πεις...

    Υ.Γ. (Συμφωνα με το σημειωμα που αφησε, δεν το εκανε για τα λεφτα, αλλα για την αξιοπρεπεια του. Ελπιζω να καταλαβαινεις τη διαφορα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιά, δεν καταλάβαινα γιατί η αυτοκτονία αποτελεί αμάρτημα, αφού δεν βλέπτεις κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου. Με τον καιρό,είδα ότι αυτοκτονώντας κάνεις μεγλαύτερο κακό στην κοινωνία από ότι αν έριχνες κανένα γιαούρτι.
    Είναι η υπέρτατη δειλία, σα να λές στους άλλους παραιτηθείτε

    Ανώνυμε, αν είσαι ο ίδιος, άλλα μας έλεγες τις προάλλες. Μας έλεγες ότι μαγκιά είναι να βάζεις τα δυνατά σου και αγωνίζεσαι. Αυτο-αναιρείσαι, αν είσαι ο ίδιος.

    Επίσης, και διακόσιοι αν σκοτωθούν, το μόνο που θα αλλάξει είναι το ότι θα σκοτωθούν. Η επανάσταση που προσδοκάτε, απλά εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να μας βγάλουν στα όπλα για πουλήσουν εξοπλισμούς.

    Αυτό που θα συμβεί στα αλήθεια είναι το εξής: μέσα από την ανικανότητα και τη διαφθορά, το παρόν σύστημα θα καταρρεύσει υπό το βάρος των ίδιων του των εξόδων. Θα χρεωκοπήσουμε. Θα γίνουν εκλογές και θα χεριαστρεί να επαναληφθούν, πράγμα ελπιδοφόρο διότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο από τους κληρονόμους, μητσοτάκηδες βενιζέλους, βαρβιτσιώτηδες, κλπ, κλπ.

    Μετά, θα έρθει η ελπίδα.

    Με το να κάνουμε μία εξέγερση, θα χαθουν ζωές και το μόνο που θα πετύχουμε είναι να μην γίνουν εκλογές αλλά να διαιωνίζεται αυτή η αδέσποτη διακυβέρνηση με πρόσχημα την ειρήνη στους δρόμους.

    Σε τρείς μήνες θα πέσουν οικειοθελώς όταν φανεί ότι οι ευρωπαίοι περιμένουν να εφαρμοστεί στα αλήθεια το πρόγραμμα, κι αυτοί δεν θα μπορούν να δωροδοκήσουν πλέον τα τσιράκια τους.

    Είστε ρομαντικοί αν πιστεύετε το οτιδήποτε άλλο, σωτηρία και άλλα φαιδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την αυτοκτονια δεν λες στους αλλους παραιτηθειτε, οπως και με το δολοφονια δεν λες στους αλλους εγκληματειτε. Ειναι μια καθαρα προσωπικη υποθεση και δεν αποτελει παραδειγμα προς μιμηση.

    Το επιχειρημα σου κατα της επαναστασης ειναι πολυ ρηχο. Αλιμονο αν περιμενουν οι εμποροι οπλων να πουλησουν μερικες δεκαδες πιστολια στους Ελληνες πολιτες. Τα λεφτα τους τα βγαζουν απο πολεμους κρατων, οχι επαναστασεις τετοιου τυπου. Αλλωστε η επανασταση μπορει να ειναι μια μαζικη ειρηνικη διαμαρτυρια. Μπορει να γινει μεσω των εκλογων. Μπορει να γινει με την μαζικη αρνηση πληρωμης φορων. Υπαρχουν πολλοι τροποι.

    Η αυτοκτονια αυτου του ανθρωπου μπορει να σοκαρει και να επαγρυπνησει καποιους που ακομη πιστευουν στο δικομματισμο. Δεν μπορεις να προεξοφλεις το ρολο που μπορει να παιξει στις συνειδησεις των Ελληνων.

    Η ελπιδα που περιμενεις να ερθει με την πτωση του υπαρχοντος πολιτικου κοσμου, ειναι κι αυτο ρομαντισμος. Παλι περιμενεις τη λυση να ερθει απο εξω, μεσω πιεσεων απο τους Ευρωπαιους και το ΔΝΤ. Μα τοσο καιρο αυτη η πιεση υπαρχει και τα προσωπα δεν αλλαξαν. Νομιζεις οτι αυτοι οι πολιτικοι δεν βολευουν το ΔΝΤ? Η οτι δεν εχουμε χρεωκοπησει? Μεχρι και οι αγορες επισημοποιησαν την πτωχευση μας με την ενεργοποιηση των CDS.

    Αθηνοβιο, το κυριο προβλημα μας ειναι η αδιαφορια, η απαθεια και η ελλειψη εμπιστοσυνης στον εαυτο μας. Ειμαστε καλοι στην κριτικη και την σατιρα, αλλα αυτα βοηθανε μεχρι ενος σημειου. Απο κει και περα χρειαζεται δυναμισμος και πρωτοβουλια.

    Οχι δεν ειμαι ο ιδιος ανωνυμος. Μαγκια για μενα ειναι να βαζεις το μυαλο σου να δουλεψει και οχι να πιστευεις τον καθε λαοπλανο που σου υποσχεται Λεφτα και Αλλαγες. Αυτα τα λαθη πληρωνουμε τωρα.

    Βαγγελης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ενα ξερω,αν ο αγρότης Β.Χαρισόπουλος,που αυτοπυρπολήθηκε στην πλατεία της Κατερίνης το 1987,ήξερε οτι στη θυσία του επάνω θα στήνανε καριέρα και μεγάλο φαγοπότι αγροτοπατέρες,
    Μπούτοι,Πατάκηδες,Κοκκινούληδες και άλλοι,ων ουκ έστιν αριθμός,δε θα θυσίαζε τη ζωή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. o anwnymos Manos : εγω το επεισοδιο αυτο με την αυτοκτονία το έχασα (μονο κατι ψιλα ακουσα).Αλλα ασχετα με το τι έγινε ειμαι καθετα κατα της αυτοκτονίας και μπορεί να το βρείτε λίγο παιδιακισιο αλλά πάντα σκεφτόμουν ότι ΑΜΑ ντε και καλά ήταν να αυτοκτονήσω, θα το εκανα με βομβα στη βουλη, να πιάσει και τόπο...(δεν το λέω αστεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρώτε ανώνυμε
    ο αυτόχειρ δεν ήταν απελπισμένος, όπως φαίνεται από το σημαίωμά του. Δεν ήταν φτωχός ούτε στο έλεος της μοίρας, αλλά απλά, αν πιστέψουμε το σημείωμά του, ήθελε να στείλει ένα μήνυμα.

    Αυτό είναι τρελό από μόνο του, διότι αν ήταν κανένας ψωμοζήτης, τότε θα έλεγες ότι τρελάθηκε από την απελπισία.
    Αλλά για να στείλει μήνυμα;
    Αυτό, μόνο οι ταλιμπάν και οι ζωσμένοι με εκρηκτικά μουσουλμάνοι το κάνουν, όχι οι καλοζωισμένοι φαρμακοποιοί.

    Η αυτοκτονία αυτή ήταν ανήθικη, κυρίως για τον λόγο που αναφέρει ο βαντ, δλδ λόγω της τροφής προς εκμετάλλευση που έδωσε στα μήντια.

    Αυτό, μαζί με τ φημολογούμενα τελευταία του λόγια ("δεν θα αφήσω χρέη στο παιδί μου") με κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καχύποτπη. μη με ρωτησετε γιατί, διότι το μυαλό μου είναι πολύ βρώμικο και κυνικό. Πάντως, αν χρώσταγα ένα κάρο λεφτά, τότε αυτοκτονώντας, αυτόματα κληρονομούσε το παιδί μου όλα μου τα χρέη, σωστά;

    Σωστά.
    Άρα;
    Πως τη γλίτωσε την κόρη του από τα χρέη;
    Μένει αναπάντητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αθηνοβιο,

    Καιρος να μας πεις οτι ο συνταξιουχος ηταν και οργανο του Συριζα. Τι να πω! Μαλλον ψαχνεις για καμμια θεση στο Mega.

    Απο το σημειωμα του φαινεται οτι εφτασε στα ορια της απογνωσης: "...δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου". Που σημαινει οτι απο δω και περα η θα αρχιζε να ψαχνει στα σκουπιδια για φαγητο, που δεν το αντεχε η αξιοπρεπεια του, η θα δανειζοταν για να ζησει με αποτελεσμα να αφηνε χρεη στο παιδι του. Γι αυτον, ο τροπος να βγει απ΄ αυτο το διλλημα ηταν να αυτοκτονησει. (Προσωπικη αποφαση και δεν ειναι και ο μονος εδω που τα λεμε)

    Απο τη στιγμη λοιπον που πηρε αυτη την αποφαση, σκεφτηκε να στειλει και ενα μηνυμα. Το μηνυμα δεν ηταν ο λογος που εφυγε. Γιατι αν ηταν, τοτε θα κοιτουσε να παρει κι αλλους στο λαιμο του, οπως κανουν οι φανατικοι μουσουλμανοι. Η να το στειλει με μια δολοφονια επισημου, οπως η 17 Νοεμβρη.
    Δεν το εκανε ετσι, γιατι δεν ηταν αυτος ο σκοπος του.

    Οποτε μην προσπαθεις αδικα να τον βγαλεις τρελλο τον ανθρωπο επειδη η πραξη του δεν ταιριαζει στην δικη σου ιδεολογια. Δεν βραζουμε ολοι στο ιδιο καζανι.

    Ο πρωτος ανωνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απλά είμαι κατά της αυτοκτονίας, ανώνυμε. Για κανέναν λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!