Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Συνοπτικά

  • Δεν έχω καιρό για τζιριντζάντζουλες, αλλά όπως βλέπω την κατάσταση, αν δεν βάλω εγώ το χεράκι μου δουλειά σωστή δεν θα γίνει.
  • Οδηγίες, το λοιπόν και άκου Γιωργάκη τι θα γίνει, γιατί αν δε γίνει την έβαψες: θα σε φάνε τα ΜΑΤ με τα ίδια τους τα χέρια και οι μπράβοι σου πριν χωνέψεις την κονσομέ σου.
  • Διαγραφές, παραγραφές και άλλες κοτσάνες, ξέχνα τα. Δεν πληρώσαμε τόσους μήνες εξεταστικές για να μας πούνε τα ίδια. Θα σφάξουμε χοιρινό, να πιάσει τόπο ο κόπος και ο χρόνος και το χρήμα.
  • Θα σφάξεις τον τσοχατζό και άλλον έναν, όχι κανέναν γραμματέα και αηδίες, πρωτοκλασάτο όνομα. Κρατάς εσύ τα κλεψιμέικά σου, καθώς και ούλοι οι υπόλοιποι, όμως αυτών των δύο θα τους τσακίσεις τα κουτάλια. Για να παρακάμψεις διαδικασίες και άλλα τερτίπια, θα κάνεις το ίδιο που θα έκανες και σε εμένα αν ξεχνούσα ένα τιμολόγιο των τριών ευρώ πριν εκατό έτη: θα τους ταράξεις στα πρόστιμα. Για ψύλλου πήδημα ( γιατί για τα κανονικά εγκλήματα ο νομος λέει ότι ο υπουργός συγχωρείται) θα πέφτει και το μπουγιουρντί. Παράνομη πισίνα στο αυθαίρετο (ας πούμε ότι έχει αυθαίρετο) ένα εκατομμύριο ευραίοι στο ταμείον. Παρατυπία στις παραγγελίες κουρτίνας (δεν το ξέχασα όπως βλέπεις) δύο εκατομμύρια. Ούτε προσφυγές, ούτε παραπομπές ούτε με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
  • Δύο πασοκάκια και δύο νεοδημοκρατάκια, να η σούμα!
  • Τα λεφτάκια δώσε τα στον κόσμο, κανένα επίδομα σε καναν πολύτεκνο, καμμία πρόσληψη νοσοκόμας σε τίποτα νησιά που τους έχουν ξεχάσει και οι διάβολοι, ξέρεις τώρα...
  • Αποτέλεσμα: κάνεις τον καμπόσο πάνω στην πλάτη του ενοχλητικού, κάνεις τον γαλαντόμο με αλλουνού τσέπη, κάνεις τον δίκαιο ενώ παράλληλα κάνεις και τη δουλειά σου.
  • Όσο για αποδείξεις κτλ, να κάνεις το ίδιο κόλπο που κάνεις και σε εμένα αν ξεχάσω ένα κόμμα από τη δήλωση της εφορίας: πρώτα *αμάμε και μετά ρωτάμε.
  • Ούτε στη φυλακή να βάλεις κανέναν ούτε άλλη τιμωρία εκτός από διαγραφή από το κόμμα, γιατί είναι πολύ άσχημο αυτό, να ξέρεις, που διέγραψες όλους τους λαοφιλείς και κράτησες όλους τους μπαγαμπόντηδες. Για τον σαμαρωμένο τα λέγαμε και γελούσαμε, μην κάνεις και συ τα ίδια!
  • Γκε-γκε?
  • Άντε μπράβο γιατί πολλά μας τα είπες κι εσύ μου φαίνεται!

6 σχόλια:

  1. το πρωτοκλασσάτο όνομα, μπορεί να είναι μέχρι και αντιπρόεδρος...

    τι παιδί και αυτός ο γιωργάκης, δεν ακούει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έρθουν και νέα μέτρα λόγω του οτι το Κράτος και οι φορείς του έχουν και πάλι κρύψει χρέη,και οι τροικανοί κατεβαίνουν με άγριες διαθέσεις,τότε ούτε οι συμβολικές θυσίες πολιτικών τους σώζουν!
    Στην περίπτωση του Τσοχατζό το θέμα είναι πως θα τον πείσουν να μην ανοίξει το στόμα του και τους πάρει όλους μετά ο διάολος...ενώ το άλλο το τζιμάνι,το enfant terrible,που ξέριε και κρατά χαμηλό προφίλ,ούτε που ακούγεται,ε?
    κι ας ξεκοκκάλισε κάτι Κτηματολόγια και κάτι προυπολογισμούς του πεχωδε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχεδιάρα Αθηνά μου, έτσι ακριβώς να γίνει, τον Τσό έγώ τον έχω σταμπαρισμένο απο καιρό. Πρέπει επειγόντως να γίνουν κάποιες ανθρωποθυσίες για να ησυχάσει το πόπολο. Και πάνω σ' αυτό που λέει και ο Σκουέαρ (να μην μιλήσει ο Τσό), να υπενθυμίσω και μια είδηση που πέρασε στα ψιλά,για μια πολύ επαγγελματική όπωε λένε διάρηξη που έγινε στα γραφεία του Ακη, με κάποιους που ψάχνανε λέει μόνον αρχεία και όχι λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρια, νομίζω ότι θα χρειαστεί να τον συνετίσουμε....

    λότζικ
    ο τσοχατζό, αν έχει παιδιά, τότε δεν θα ανοίξει το στόμα του.

    λόκους
    αν και διακρίνω μία πικρία στη χρήση της λέξεως "πόπολο" δέχομαι ότι η η κοινή γνώμη δεν θα αντέξει πολλά ακόμα. Εκτός αυτού, όμως, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να συνεχίσει να υπάρχει τάξη και για να γίνει αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά είδες τι σου προκαλεί η πίστη που λέγαμε σε παλιότερα ποστζ?
    Ακόμα πιστεύεις στη....δημοκρατία??
    Χιχιχιχι!!!

    Θα κάψει τον Τσοχατζό και όλα θα φτιάξουν!
    :-D

    Καλή χρονιά είπα δεν είπα έχω αργήσει φέτος και δεν θυμάμαι καθόλου!!!
    :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά άτομο του στενού οικογενειακού μυο κύκλου ανακάλυψε ότι υπάρχει ένα tomb reider και ένα ποδοσφαιράκι για υπολογιστή και όπως καταλαβαίνετε για να πάρω σειρά πρέπει να περιμένω πότε θα τελιώσει η μία πίστα, πότε θα πάρει το πρωτάθλημα , κτλ, κτλ..

    Ναι, κίκοπα.
    Ακόμα και αυτή η κουτσουρεμένη και εξευτελισμένη δημοκρατία είναι καλύτερη από οποιαδήποτε εναλλακτική αυτή τη στιγμή.
    Γιατί ακόμα και στην ελληνικού τύπου κληρονομική δημοκρατία, υπάρχει περιθώριο για αλληλεπίδραση.

    Ναι, τον τσοχατζό κι άλλον έναν, ισόποσης περιουσίας, για να κλείσουν πολλές τρύπες.
    Το αν θα φτιάξουν όλα τώρα.... μεγάλη κουβέντα αυτή. Τουλάχιστον θα έχει δοθεί αφορμή στον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει ο ένας τον άλλον.

    (έχω την εντύπωση ότι είναι η τρίτη φορά που ανταλλάσσουμε ευχές, αλλά δε βαριέσαι, τζάμπα είναι: Καλή Χρονιά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!