Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θες τώρα, δηλαδή, θες να πείς οτι ξαφνικά έγινες καλό παιδί? Ρε δε μας...

  • Συμβουλές προς υποψηφίους: α)σας ξέρουμε β)ξέρουμε και τις παρέες σας γ)ξέρουμε πως φτάσατε εκεί που φτάσατε δ)ξέρουμε ακριβώς τις φιλοδοξίες σας ε)ξέρουμε ήδη απέξω τις ομιλίες σας. Ένα δεν ξέρουμε, πότε θα κάνετε μίας δεκάρας δουλειά, αντί για δημόσιες σχέσεις σε εστιατόρια.
  • Το μάρκετινγκ πέθανε, η επικοινωνιακή τακτική πέθανε, και μείναμε εμείς και εσείς. Για να δούμε...!
  • Ρεμάλια...

5 σχόλια:

  1. Διαπλοκή στα lether καναπεδάκια στο λιμανάκι. Αυτά που λέγαμε δηλαδή...

    Χτύπα τους ανελέητα Αθηνά μου. Μυρίστηκαν ψωμί στις περιφέρειες τώρα και μετακομίζουν επαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α,σε παρακαλώ,μη μου κόβεις τα τυχερά!Ξερεις τι καφεδιές,τι μπουγάτσες,τι σουβλάκια,τι πιτόγυρα,τι τσίπουρα θα απολαυσω κεράσματα στην πιάτσα της πόλης μου όλο το Σαββατοκύριακο;
    Στην υγειά των καλών υποψηφίων:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δυστύχημα είναι οτι κάποιο απ αυτά τε λαμόγια θα βγει,και με τον ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ θα έχει λόγο όχι μόνο για τα σκουπίδια ή τα ΚΑΠΗ αλλά και για τα σχολεία και τα νοσοκομεία-κέντρα υγείας του δημου του,δηλ.για πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα.
    Και είναι κοινή ομολογία οτι στους Δήμους έχει μαζευτεί το χειρότερο είδος "δημοσίων υπαλλήλων",οι πιο αμόρφωτοι,τοπικά διαπλεκόμενοι και ανίκανοι,γιάυτο και μόνη τους διέξοδος ήταν να προσεταιριστούν κάποιον δήμαρχο (ή υποψήφιο) και να τους βολέψει.
    Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως την αντιλαμβανόμστε στην ΕΛΛΆΔΑ είναι "καλή και δημοκρατική κατάκτηση"(την στιγμή που κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πόσο κοστίζει και τι χρωστά),και συνεχίζω να μην καταλαβαίνω γιατί και που ο "Καλλικράτης" θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μοιράζομαι όλες τις ανησυχίες σου. Το μόνο που έχω να ελπίζω είναι ότι οι ξένοι μπαμπούλες θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ελεγκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το δυστύχημα είναι οτι κάποιο απ αυτά τε λαμόγια θα βγει,και με τον ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ θα έχει λόγο όχι μόνο για τα σκουπίδια ή τα ΚΑΠΗ αλλά και για τα σχολεία και τα νοσοκομεία-κέντρα υγείας του δημου του,δηλ.για πράγματα για τα οποία δεν έχει ιδέα. friv 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!