Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι?

  • Εντάξει, λοιπόν, έχεις αυτό με το φιπιά, που μόλις συγκεντρώθηκε αριθμός αποδείξεων ικανός να καλύψει το αφορολόγητο αρχίσαμε πάλι τις μπαγαμποντιές, σα μπαγαμπόντηδες που είμαστε. Κι εσύ , κύριε κράτος, λίγο μυαλό δεν έχεις, δεν έχεις ανθρώπους να μετράνε πράγματα και να κοιτάνε χαρτιά για να βγάζουν συμπεράσματα? Δε σου είπε κανείς ότι κάθε μήνα τα έξοδα μίας οικογένειας ή μίας ομάδας είναι λίγο πολύ προβλεπόμενα, ότι υπάρχει ένας ρυθμικός κύκλος σαν ανάσα στην αγορά, ετησίως? Σύμφωνα με αυτόν τον κύκλο κάποιοι μήνες έχουν κίνηση σε κάποια αγαθά ενώ σε κάποιους άλλους μήνες σε κάποια άλλα αγαθά. Τον Σεπτέμβριο, πχ, έχεις σχολικά και δίδακτρα, τα Χριστούγεννα έχεις το πάρτυ της κατανάλωσης, το πάσχα, το καλοκαίρι, και πάει λέγοντας. Για να μην αναγκαστείς να ανεβάσεις το αφορολόγητο χάνοντας έτσι τα ωραία σου λεφτάκια, μοίρασέ το σε δίμηνα ή μήνες, ότι δηλαδή σε κάθε μήνα ή δίμηνο να μαζεύονται τόσες αποδείξεις. Όχι 12.000 το χρόνο, αλλά χίλια ευρώ το μήνα, το έπιασες? Για να μαζέψει ο νοικοκύρης κάθε μήνα κι από κάτι.
  • Ξέρεις πχ ότι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι μήνες διακοπών, σωστά? Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα πάρουν αεροπλάνα και καράβια, θα φάνε σε εστιατόρια, θα αγοράσουν σουβενίρ και αντηλιακά, και ότι θα μείνουν σε καταλύματα κάθε είδους. Όρισε λοιπόν αυτό το δίμηνο να συγκεντρωθούν αποδείξεις ίσα με τόσα χιλιάδες ευρώ. Ακόμα και όσοι δεν πάνε διακοπές, έναν καφέ θα τον πιούνε, μία ταβέρνα θα την επισκεφτούν, σε κάποια παραλία θα πάνε, δεν μπορεί! Τόσα ευρώ το πρώτο δίμηνο, τόσα το δεύτερο και ούτω καθεξής.
  • Με αυτό τον τρόπο, χτυπάς εκεί που πονεί περισσότερο κάθε περίοδο, έχεις μαζεμένα τα κιτάπια σου και ξέρεις που να ψάξεις, αντί να ψάχνεις ολούθε για οτιδήποτε και, φυσικά, η συλλογή και έκδοση αποδείξεων διαρκεί όλο τον χρόνο, αυτό ακριβώς που θέλαμε εξ αρχής δηλαδή.
  • Τιπ για αντιπολιτεύσεις: όταν έχεις τόσο καιρό που δεν έκανες τίποτα, τότε κάνεις στην μπάντα και ξεκουράζεσαι και δε βγάζεις κιχ. Δεν κουνάς το δάχτυλο, ούτε λες εξυπνάδες τύπου "Θα τιμήσουμε τις υπογραφές που έβαλε η χώρα μας" λες και δεν καταλάβαμε ότι θα συνεχίσεις το ίδιο τροπάρι που άρχισε ο εγγονός του παππού του... Καλό κι αυτό, θα τιμήσουμε τις υπογραφές, χαχαχαχαχα.... ωραία την έβγαλε την ουρά του απέξω, πολύ μου άρεσε, γέλασα πολύ!
  • Για να σοβαρευτούμε, όμως, άκου να δείς τι θα γίνει.
  • Εσύ κύριε αντιπολιτέτοιε, τόσο καιρό ήσουν τσιράκι του χοντρού, κι εσύ, και όλοι σας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, ήσαστε οι "σύμβουλοι" που τον πήραν στο λαιμό τους, σωστά? Και τον καλύπτατε όλο αυτό το διάστημα, τον βάζατε μπροστά-μπροστά και με σεβασμό τον αγκαλιάζατε και του δίνατε το χέρι, και λέγατε ότι ο Κ. έκανε ότι μπορούσε και ότι ήταν άριστος. Αυτό λέγατε. Εσύ και ο αντιπρόεδρός σου και η διεγραμμένη σου δρακουλίτσα ήσασταν τα γιουσουφάκια του. Και τώρα έχεις, έχετε, αξιώσεις? Και τώρα λέτε ότι λέτε? Με τί μούτρα ιδρύεις πολιτικό φορέα κυρά μου, σε ποιόν τα πουλάς αυτά, ε!?
  • Το μόνο που έμεινε να κάνετε πια, αφού χάσατε την ευκαιρία και κανείς δε σας πιστεύει πια, είναι να συμπορευτείτε. Έχεις κάποιους που δεν είναι κουρασμένοι, που παίρνουν το βάρος της ευθύνης και όχι μόνο κάνουν αυτά που δεν έκανες εσύ τότε, αλλά κάνουν και αυτά που δεν κάνεις εσύ τώρα, δηλαδή αντιπολίτευση στον εαυτό τους. Ακόμα και με εκλογές σε απειλούν. Άλλο και αυτό, πολύ γέλασα και με ετούτο το παιχνιδάκι. Που ακούστηκε, να απειλεί η κυβέρνηση την αντιπολίτευση με εκλογές, χαχαχαχαχαχαχα!Είσαι λοιπόν αχρείαστος. Κάτσε τώρα σε μία μεριά, και δώσε τουλάχιστον τη στήριξή σου, μήπως και βγεί τίποτα καλό από αυτή την ιστορία, και για τον κόσμο και για εσένα. Άρχισες τώρα κι εσύ τα "Εμείς είπαμε" και τα "Εμείς ισχυριστήκαμε", λες και έχει πλέον καμμία σημασία. Ή ,εναλλακτικά, μπορείτε να διαλυθείτε.
  • Στην εικόνα: επαναστατικό κάλυμμα για πιατέλες με ενσωματωμένο νανοκλιματιστικό στη λαβή και λαστιχένιο προστατευτικό στα χείλη του, όπως αυτό που έχουν οι χύτρες στο καπάκι τους. Εφαρμόζει σε όλες τις πιατέλες από κάθε υλικό, και μπορεί να κρατάει φρέσκα φρούτα, γλυκά ή οτιδήποτε άλλο βάλετε στην πιατέλα σας, για ημέρες. Στη λαβή του έχει δύο διακόπτες. Ο ένας είναι για το νανοκλιματιστικό, το οποίο έχει ψύξη μικρής ισχύος, αρκετή όμως για τον χώρο κάτω από το κάλυμμα, που προστατεύει τα τρόφιμα από τη θερμότητα διατηρώντας τα φρέσκα και δροσερά. Ο δεύτερος διακόπτης αφορά την πίεση του αέρα στο εσωτερικό του καλύμματος, ώστε να αφαιρεί τον αέρα εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο, για μεγαλύτερη διάρκεια των τροφίμων. Ο διακόπτης αυτός έχει τρείς βαθμίδες, μία για απλή συντήρηση, δύο για κενό αέρος και τρία για να βεντουζάρει και να μην ανοίγει με τίποτα όποτε τα παιδιά πάνε να τσακίσουν τα γλυκά που προορίζετε για τους καλεσμένους.

3 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν έστειλες βιογραφικό στο opengov?
    Μόνο,μην κάνεις το λάθος και είσαι και πολύ τίμια,γιατί είναι..ντεζαβαντάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα
    χαζή είμαι?
    Ας βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα, ίσως αυτοί που την άνοιξαν ιν δε φέρστ πλέης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθηνα στην κυβερνηση βρισκονται προδοτες, ανθελληνες, μασονοι, υπαλληλοι της μπιλντεμπεργκ. Δεν μπορεις να ρωτας γιατι δεν μας σκεφτονται και δεν ενδιαφερονται. Αυτοι ειναι εκει για να μας εξαφανισουν. Το πανε σιγα σιγα σαν τα σκουλικια που ειναι. Μην χαλας την ζαχαρενια σου. Μονο οταν αρχισουν να μας φοβουνται θα αλλαξουν τα πραγματα

    http://www.youtube.com/watch?v=yQ06zHcNThE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!