Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Οι Γυναίκες του Αντρός μου

  • Ανέκαθεν του άρεσαν οι ζόρικες γυναίκες, αρχής γενομένης από την μαγκίτισσα τη Λάρα που ήταν όλο γρίφους και μυστήριο, συν το μπούστο, το σορτσάκι και την καλτσοδέτα οπλοθήκη, πως να ανταγωνιστώ η φτωχή, την έβαλα στο σπίτι. Έτσι, περνούσαμε πολλές νύχτες οι τρείς μας, πίστα την πίστα, σίκρετ με σίκρετ, μέχρι που περνώντας στα στενά της Πρέβεζας κοιτούσαμε τα μπαλκόνια και μετρούσαμε : " Ένα, δύο τρία κουτιά ...Φτάνει για άλμα?" αναρωτιόμασταν...
  • Αλλά τότε ήμασταν και οι τρείς μας νεαρότεροι.
  • Ωριμάζοντας, άλλη πλάνεψε τον άντρα μου. Πιο γήινη, με εξωτική γοητεία και αισθησιακή φωνή, του έλεγε όλα όσα θέλει να ακούει ένας άντρας από μία γυναίκα. Ξανά και ξανά, με μελιστάλαχτη ηδυπάθεια και σαγηνευτικό παράπονο τον καλούσε κοντά της, κι εκείνος την ακολουθούσε...
  • Ήρθαν κι άλλες, η κάθε μία πιο όμορφη από την άλλη, μοναδικές με τον τρόπο τους,ακαταμάχητες και απίστευτα ερωτικές.
  • Ήρθε κάποια με φρέσκια φωνή και επιτηδευμένη απλοικότητα, όπως συνηθίζουν στο βορρά της ευρώπης, κι άλλη μία λίγο πιο αλανιάρα και αλήτισσα, από αυτές που ξέρεις ότι είναι μπελάς αλλά δεν μπορείς να πάρεις το βλέμμα σου από πάνω τους, και τέλος μία τρελή πειραιώτισσα που έχει φωνή και ταμπεραμέντο σα φωτιά.
  • Τις δέχτηκα όλες ταπεινά στο σπίτι μου και τα βράδυα όλοι μαζί τα πίνουμε από τότε, σαν καλοί φίλοι, σε κάθε ευκαιρία, στα μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο και τα καλοκαίρια όταν βγαίνουμε στα μπαράκια.
  • Δύο από δαύτες, η Sugahspank μαζί με το συγκρότημα που βλέπουμε στο βιντεάκι, τους SwingShoes, και tη Veronica Mortensen, θα συναντήσουμε στο Jazz Festival της Πρέβεζας, αυτή την εβδομάδα, και ο σύζυξ θα τους πάρει τηλεφωνική συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί στο τοπικό ραδιόφωνο Energy 93,4, η μία στις 20:00 αύριο Τρίτη και η άλλη την ίδια ώρα μεθαύριο ημέρα Τετάρτη.
  • Τη μία την έχει πάρει ήδη, την άλλη θα την πάρει και αυτή αύριο το πρωί (τη συνέντευξη), ενώ το φεστιβάλ θα γίνει Παρασκευή και Σάββατο στην Παραλία της Πρέβεζας με δωρεάν είσοδο. Θα ακολουθήσει πάρτυ στο οποίο θα παρευρίσκομαι συνοδευόμενη υπό συζύγου και λοιπής παρέας.

4 σχόλια:

  1. Ο...γαργαλιστικός τίτλος παρέπεμπε σε...συζυγικά μαχαιρώματα:))
    Διάβασα την ανάρτηση και...ησύχασα:)))

    Καλησπέρα απ'το καυτό Χαρτούμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κοκκινησω; της εχω κουβαλησει κι εγω μερικες :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας πώ την αλήθεια, με εκείνες, αν με απατήσει του το συγχωρώ.
    Άλλωστε, ωραίο παιδί είναι, γιατί όχι?

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!