Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Σάλος και αποτροπιασμός στη Διεθνή κοινότητα: Έρευνα σοκ για τη νέα γρίππη!!

  • Μετά από τη διεξαγωγή στατιστικής έρευνας με θέμα τη νέα γρίππη σε αντιπροσωπευτικό δείγμα πληθυσμού 0,5/1.000.000 (την παρέα μου κι εμένα συν καναδυό τυχαίους περαστικούς) τα αποτελέσματα που δόθηκαν στη δημοσιότητα συγκλόνισαν τη διεθνή κοινή γνώμη, αφού απέχουν πολύ από τις αρχικές εκτιμήσεις των ερευνητών.
  • Από τα 21 άτομα που ρωτήθηκαν, η πλειοψηφία (71%) θεωρεί ότι πρόκειται για εμπορικό τέχνασμα των φαρμακευτικών βιομηχανιών με απώτερο σκοπό την αύξηση των κερδών.
  • Τρείς(14%) από τους ερωτηθέντες δηλώνουν ότι παρουσίασαν συμπτώματα, δύο ισχυρίζονται ότι έχουν άτομο με επιβεβαιωμένο κρούσμα στο περιβάλλον τους, ωστόσο μόνο ένας θεωρεί ότι η κατάσταση είναι σοβαρή και κανένας, μα ούτε ένας από τους ερωτηθέντες δεν έχει κάνει το τεστ, ούτε κανείς σκοπεύει να εμβολιαστεί.
  • Παραδόξως, και αντίθετα με το πνεύμα που μεταδίδουν τα ειδησεογραφικά κανάλια, σχεδόν οι μισοί δηλώνουν ότι δεν ξέρουν κανένα άτομο που να έχει νοσήσει από τον Η1Ν1, και οι μητέρες της παρέας βρίσκονται σε απόγνωση γιατί δεν μπορούν να εργαστούν λόγω του κλεισίματος των σχολείων.
  • Παράλληλα, ένας φίλος μου αποκαλύπτει ότι το φερόμενο ως εμβόλιο κατά της γρίπης δεν έχει προορισμό την ίαση του πληθυσμού, αφού η γρίπη των χοίρων χαρακτηρίζεται από χαμηλή θνησιμότητα, αλλά για τον έλεγχο των πληθυσμών. Ερωτηθείς τί εννοεί με αυτό, ο φίλος μου του οποίου η ταυτότητα δεν αποκαλύπτεται για λόγους αξιοπρέπειας, δηλώνει ότι το μυστικό συστατικό του εμβολίου δεν είναι ο υδράργυρος αλλά μικροσκοπικά ρομπότ, κατασκευασμένα με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας, τα οποία με τον εμβολιασμό εμφυτεύονται μέσα σε κάθε έναν πολίτη και παραμένουν μέσα στον οργανισμό του δια παντός, στέλνοντας σήμα εντοπισμού GPS. Όπως επιβεβαιώνει και η μαμά μου, με αυτό τον τρόπο είναι δυνατός ο εντοπισμός και η παρακολούθηση των ατόμων, ενώ σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, το νανορομπότ μπορεί να εκτελέσει διαταγές όπως να αναλάβει τον έλεγχο του κεντρικού νευρικού συστήματος, αλλάζοντας τη συμπεριφορά του ατόμου ώστε να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε πολιτικές ή σκοπιμότητες. Μία άλλη λειτουργία που μπορεί να εκτελέσει το νανορομπότ είναι, σε περίπτωση που το άτομο φερθεί με τρόπο απειλητικό προς τις αρχές ή παρουσιαστεί βλάβη, να απελευθερώνει τοξική ουσία προξενώντας καρδιακή ανεπάρκεια και θάνατο, πάντα χωρίς να κινήσει υποψίες, ώστε να αποκατασταθεί η ευνομία και η δημόσια τάξη. Επίσης, όπως μαθαίνουμε από ένα περιοδικό ποικίλης ύλης, τα νανορομπότ είναι μη-ανιχνεύσιμα και δεν γίνονται αντιληπτά από τους ασθενείς, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις ατόμων με σαθρές φλέβες ή προβλήματα στη ροή του αίματος όπως θρομβώσεις κτλ., που όμως ερμηνεύονται από το άτομο ως αλλεργικές αντιδράσεις και δεν κινούν τις υποψίες.
  • Σκοπός αυτού του άρθρου δεν είναι να πείσει τους πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο αλλά να τους δώσει την απαραίτητη γνώση ώστε να λάβουν οι ίδιοι τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία τους.

6 σχόλια:

  1. Αααααααααααααααχαχαχαχαχαχα

    Μμμ υποθέτω δε θες το σοβαρό σχόλιό μου, νά 'σαι καλά πάντως, γέλασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Αθηνούλα μου,με τόσα εβρώπουλα που μάζεψαν οι συγκεκριμένες εταιρείες παρασκευής εμβολίων,μετά την αποτυχημένη γρίπη των πουλάδων,τι να τα κάνουν τα νανορομπότ.Αφού το πράγμα ελέγχεται μέσω της διασποράς πανικού.Βάλε και λίγα αντισταθμιστικά οφέλη...τόσα εκατομύρια εμβόλια ανα χώρα...εδώ είμαστε εμείς γιά ότι χρειαστεί...
    Τώρα μένει να δούμε αν θα μάθουμε????να ζούμε ετσι.Δέν είμαι της συνωμοσιολογίας,απλά ακολουθώντας το χρήμα, όπως έλεγε κι ένας παλιός αμερικάνος περί των οικονομικών,φτάνεις σε κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βοηθειαα! Γριπη γριπη γριπη! Ααααα!
    Καποιος πρεπει να ανακαλυψει καποια στοιχειωδη αντιμετωπιση, ενα δυναμωτικο ζεστο ζωμο με πλουσια γευση, και καποιο τροπο ξεκουρασης...
    Για μισο λεπτο...εχουν ηδη ανακαλυφθει...Λεγονται "ενα πιατο κοτοσουπα κι ενας καλος υπνος".

    Ααααα! Βοηθειααα! Δεν αρκει! Χρειαζομαστε και κατι αλλοοοο! Ααααα! Κατι που να ριχνει τον πυρετο, η ενα φαρμακο με ακετυλοσαλικυλικο οξυ που να μειωνει τα συμπτωματα! Για μισο λεπτο...Κι αυτα εχουν ανακαλυφθει...Λεγονται αντιπυρετικα και ασπιρινες.

    Ιιιιιιι!!! Βοηθειαααα! Βοηθεια λεωωω! Καποιους δε τους βοηθησαν ουτε αυτα, και πεθαναν! Για μισο λεπτο...Αυτοι που πεθαινουν απο τη συνηθισμενη γριπη ειναι περισσοτεροι- γεροι η εξασθενισμενοι οργανισμοι...

    Δε γαμ***, παω για υπνο...Θα ανησυχησω αλλη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ξέρω αν πιστεύω το άρθρ, είναι αλήθεια ότι έχει αναπτυχθεί η τεχνιλογία των νανορομπώτ, όμως εδώ συζητάμε για καταστάσεις ανωτάτης βίας με όλη την κυριολεκτική σημασία που μπορεί να εμπεριέχει αυτή η λέξη.
    Αυτό όμως που γνωρίζω είναι ότι πολλά άτομα έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο, κι αν διαβάσουν τέτοια άρθρα και να μην πιστέψουν όυτε λέξη, μέσα τους θα μπει το μικρόβιο του άγχουςκαι της μικροφοβίας και θα χρειαστούν πολλή ψυχανάληση για να το ξεπεράσουν/
    Δεν ξέρω, έχεις δει το θέατρο "BUG"? Το είδα πέρσι στο μεταξουργείο και συγκλονίστηκα, βγήκε και σε ταινία. Ψάξε το.
    Προσωπική μου άποψη; Αν δεν γίνει η εμφύτευση νανορομπότ με αυτό το εμβόλιο, κάποια μέρα θα γίνει πάντως, μην σου πω και από τρόφιμα ή προϊόντα που τυγχάνουν πιο ευρείας κατανάλωσης. Να μην ξεχνάμε και τον αέρα, αυτά τα motherfuckers είναι αόρατα. Αλλά αναρωτιέμαι, πώς θα εξαιρεθούν οι όπου γης Μασώνοι; Θα τους παραχωρείται ειδικό αντίδοτο αντινανορομπότ; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο με μαγικό ζωμό που δίνει δύναμη υπεράνθρωπη σε όποιον το πιεί, θα λυθεί το πρόβλημα!
    Δυστυχώς εγώ έπεσα στη μασρμ΄τα μικρός και έτσι ο Δρυίδης μας δεν μου δίνει ούτε μια γουλιά!!
    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!