Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα για ξέρεις ποιόν, περί ξέρεις τίνος .

  • Οι άνδρες της παρέας, είδαν που τους υπερασπίστηκα σε μερικά ποστάκια και ξεθάρρεψαν.
  • Ωστόσο, δεν είναι κι αυτοί εντελώς αθώοι, όπως θα συμφωνήσουν όχι μόνον αι γυναίκαι αλλά και οι πιο ώριμοι από τους ίδιους τους ισχυρούς φίλους μας.
  • Καταρχάς, σε πολλές περιπτώσεις, περισσότερες από όσες θα μπορούσε κανείς να δικαιολογήσει κανείς ως "μεμονωμένα περιστατικά", από τη μία αναζητούν την ιδανική γυναίκα, με συντροφικότητα, κατανόηση και υπομονή, αλλά από την άλλη με το πρώτο ξέφωλο που θα τους γυαλίσει πάνε και ρίχνονται με τα μούτρα, χωρίς να αναρωτηθούν αν μία κοπέλα που επενδύει πέντε ή και περισσότερες ώρες την ημέρα στην εμφάνισή της έχει ψυχικά και συναισθηματικά αποθέματα. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή:
  • Αν μία γυναίκα είναι υπερ-σούπερ-καρακουκλάρα και τέλεια, τότε είτε είναι σπάνια (μία στο εκατομμύριο φυσική καλλονή) , είτε περνάει όλη την ημέρα φροντίζοντας τον εαυτό της (νύχια, μαλλιά, κρέμες, μασάζ, γυμναστικές, κτλ) και ένας άνθρωπος που ασχολείται όλη μέρα με τον εαυτό του, δεν είναι της προκοπής, εξ ορισμού.
  • Όσο όμορφη κι αν είναι, όσο τέλειο αισθητικά και αν είναι το αποτέλεσμα, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να σου ψήσει το ψάρι στα χείλη και αυτό είναι αυταπόδεικτο αξίωμα, το οποίο κάθε πικραμένος μπορεί να επιβεβαιώσει.
  • Και όσο βρίσκεται κανείς στην ευαίσθητη περίοδο της νεότητος όπου η εμπειρία ακόμα δεν έχει ακονίσει τις αισθήσεις, άντε ας πούμε ότι δικαιολογείσαι να ξεμυαλιστείς. Όταν όμως βλέπω άντρες με δυο εμπειρίες παραπάνω να κυνηγάνε την κάθε φτιασιδωμένη ψηλομύτα η οποία τους τρώει τα λεφτά και τους κάνει το βίο αβίωτο έτσι για να επιβεβαιώσει αλλά και μόνο την (συχνά πλαστή) ομορφιά της, ε τότε λέω καλά να πάθει, όχι γιατί το αξίζει αλλά γιατί εν γνώσει του και έχων σώας τας φρένας, επιλέγει το ξέφωλο, και ότι ήθελε προκύψει.
  • Και τότε πολλές φορές γίνεται το εξής: για να σε κρατήσει, μιας και χρησιμοποίησε φτιασίδια για να σε τυλίξει, θα νομίσει ότι αν δεν φτιασιδωθεί θα σε χάσει, άρα θα συνεχίσει να φτιάχνεται με τις ώρες νομίζοντας ότι ο έρωτας βρίσκεται στα ακριβά εσώρουχα ή ότι η συντροφικότητα κερδίζεται με τα περίτεχνα δώρα. Αντί να σου μιλάει θα αγοράζει πράγματα και για να αγοράζει πράγματα θα πρέπει η να τα παίρνει από εσένα ή να δουλεύει ολημερίς σαν τρελή παραμελώντας σε ή να της τα δίνει ο μπαμπάς της (αν δε σε πειράζει τότε δε σε πειράζει τίποτα) ή ο γκόμενος που αργά ή γρήγορα θα αποκτήσει αφού σε εσένα θα βλέπει μόνο έναν αγλέουρα απαιτήσεων, θα της είσαι ασύμφορος, ενώ ο γκόμενος θα είναι όλο χαρές και απολαύσεις.
  • Άρα, φίλε άντρα, καλός-χρυσός είσαι, σε αγαπάμε σε εκτιμάμε, αλλά όταν βλέπεις νύχι βαμμένο στην εντέλεια και περιβολή σαν εκείνη της τηλεστάρ, τότε έχε το νού σου: η γυναίκα αυτή θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο απλά και μόνο επειδή βάφτηκε και πήγε γυμναστήριο, οπότε με το πρώτο ζόρι θα σε κάνει σκουπίδι, εννέα στις δέκα φορές.
  • Να ξέρεις επίσης ότι αν, για να βρείς σύντροφο, γίνεσαι φιγουρίνι και επενδύεις σε σινιέ αρώματα, κινητά και αυτοκίνητα για να εντυπωσιάσεις το θεωρητικά αδύναμο φύλο, τότε το πιο πιθανό είναι μία τέτοια να προσελκύσεις, ενώ εκείνη που ίσως να ήταν καλύτερη για εσένα να σε απορρίψει ως ρηχό και επιφανειακό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βράζει το καζάνι!