Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Κάπως Έτσι

  • Δεν έχει βαθυστόχαστα απόψε.
  • Υστερόγραφο: πάει ο μπλόγκερ να κρυφτεί και το φέησμπουκ δεν τον αφήνει.Τελικά, λίγο βαθυστόχαστο, θα πάρουμε μία δόση, και έχω να πώ το εξής: Εάν μας κάψει ο θεός, θα έχει απόλυτο δίκαιο!!! Ιδού, καλάμι ψαρέματος μόνο για γυναίκες!!

4 σχόλια:

  1. αυτό είναι καλάμι, για ψάρεμα αλλα΄και για καβάλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μά, καλάμι αξεσουάρ, είναι δυνατόν!???

    Που να το φορέσει μία γυναίκα??? Με τί να το συνδυάσει? Με ροζ-βεραμάν παραλλαγή και κουβά βερσάτσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν θες να "εξαφανιστείς" από το ρουφιανοπρόγραμμα facebook, κάνε deactivate το λογαριασμό σου και ακόμα καλύτερα , δίεγραψε το λογαριασμό mail σου τελείως.Αν τα κάνεις αυτά, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ το facebook για λίγους μήνες, τότε ΠΙΘΑΝΩΣ να σε ξεχάσει και αυτό.
    Πάντως, και μόνο που δε σε διαγράφει όταν το θέλεις , δείχνει πόσο φασιστο πρόγραμμα είναι.Μην ξεχνάς ότι ο σχεδιαστής-εμπνευστής του ήταν στη CIA και αρχικά το είχε αναπτύξει για εφαρμογές παρακολούθησης.
    Το προιόν που πουλάει πολύ έξυπνα αυτή η μαλακία είναι αυτό που ξέρει ΄'οτι λέιπει στους πολλούς (εμάάς τα πρόβατα δηλαδή) . Η ανάγκη να έχουμε κοινό με δύο κλικ.Να δείχνουμε ότι ξέρουμε και μας ξέρουν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΓ: η νεα φωτό μου δεν είναι τυχαία.έχει να κάνει με κάτι πειραματισμούς που κάνω τελευταία στο ιντερνετ και θα σου εξηγήσω ιδιαιτέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!