Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ένα για τον Vad

  • Είναι κρίμα να χωρίζουμε τα τσανάκια μας για το τσιγάρο, όμως η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να καπνίζεις χωρίς να επιβάλεις τον καπνό σου στον άλλον.
  • Για αυτό έψαξα, έψαξα, μέχρι που βρήκα τη λύση (αζ γιούζουαλ) και τελικά υπάρχει κι άλλη λύση από το να πάει ο ένας στο Σουδάν και η άλλη στα πέλαγα.
  • Η συσκευή που εικονίζεται στη διπλανή αναπαράσταση αποτελεί την επιτομή της τεχνολογίας, και επιτρέπει στον καπνίζοντα να εκπνέει τον καπνό χωρίς να τον αποβάλει στον αέρα μολύνοντας την ατμόσφαιρα του δωματίου, ενώ παράλληλα συλλέγει στάχτες και καπνό όσο αυτό περιμένει την επόμενη ρουφηξιά σας.
  • Η καύτρα του τσιγάρου μπαίνει στο ειδικό στόμιο του σωλήνα και αεραντλίες παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούν οι παραγωγοί τσιγάρων για δοκιμές, ρυθμίζουν το ρυθμό πίεσης-υποπίεσης ώστε να αφαιρείται ο καπνός χωρίς να καίγεται γρήγορα το τσιγάρο. Σε άλλο, ειδικό στόμιο άλλου σωλήνα ο καπνιστής εκπνέει τον καπνό, και πάλι χωρίς να τον αποβάλει στην ατμόσφαιρα του δωματίου, καφετέριας, γραφείου, κτλ. Τα αέρια και στερεά απόβλητα του καπνισμένου τσιγάρου προωθούνται μέσω φυσορουφηγματικής ενέργειας στο δοχείο, όπου φιλτράρονται και με τη θερμότητά τους καίγεται αιθέριο έλαιο με άρωμα ροδόσταμο, αρωματίζοντας ευχάριστα το χώρο.
  • Ήδη η συσκευή έχει γίνει ανάρπαστη σε κέντρα διασκέδασης αλλά και σε νοικοκυριά όπου μέχρι τώρα οι κακόμοιροι καπνιστές ήταν υποχρεωμένοι να υπόκεινται διωγμούς από τους αναίσθητους, ανάλγητους και παντελώς ξενέρωτους μη-καπνιστές.

3 σχόλια:

  1. Φυσορουφηγματική ενέργεια!!!Τύφλα νά'χει ο Μπαμπινιώτης:)))
    Σας διέφυγε μια λεπτομέρεια,κυρία μου!Το αβατάρ μου δηλώνει και τις προτιμήσεις μου,αλλά εσείς μόνο για τους σιγαρετορουφηχτές προβλέψατε!Τι θα γίνει με μας τους καπνοσυριγγιστές;Αναμένω τα νεότερα αποτελέσματα των ερευνών σας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό σύστημα. Είμαι καπνιστής αλλά θέλω να πιστεύω ότι σέβομαι τους μη-καπνιστές μιας και δεν μου φταίνε σε τίποτα για να τους βρωμίζω με την κάπνα μου. Για αυτό τον λόγο είμαι υπέρ της νέας νομοθεσίας.

    Το τσιγαρόχαρτο είναι κατασκευασμένο ώστε να καίγεται γρηγορότερα με λογικό αποτέλεσμα την μεγαλύτερη κατανάλωση τσιγάρων. Λογικό μιας και οι καπνοβιομηχνίες είναι πολύ καλές στην μεγιστοποίηση του κέρδους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Vad
    το έχω προβλέψει και αυτό.
    Σε περίπτωση που καπνίζετε πίπα, τότε ανεβαίνετε σε ένα ιστιοφόρο σκάφος και πετάτε τη συσκευή στη θάλασσα. Εκεί, σκασίλα σας ότι κι αν καπνίζετε, με το αεράκι το θαλασσινό!

    Ιωανννίσκε (γιαννάκη δηλαδή)
    να το κόψεις πάραυτα και να αρχίσεις κι εσύ το καπνοσυρίγγιο. Μετά έλα κι εσύ στο ιστιοφόρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!