Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Υποθετικά

  • Σε περίπτωση που αποδεχτεί ότι ήξερε, τότε πάει στη φυλακή για όλα. Δεν είναι δυνατόν να ήξερε για το ένα αλλά όχι για το άλλο.
  • Σε περίπτωση που ισχυριστεί ότι δεν ήξερε, δηλαδή ότι ήξεραν όλοι (ο γραμματέας του, η γυναίκα του, οι υπουργοί του, ο σωφέρ του, κτλ) τότε αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί, δλδ να ερευνηθεί ο υπολογιστής του, το ταχυδρομείο του και τα έγγραφα στο γραφείο του ή το σπίτι του. Αν αποδειχθεί, ή τουλάχιστον δεν βρεθούν ενδείξεις/αποδείξεις για το αντίθετο) τότε αυτομάτως πάνε φυλακή όλοι οι υπόλοιποι, διότι αυτοί έκαναν κουμάντο όσο αυτός έπαιζε πλέηστέησιον. Επίσης θα αποδειχθεί όχι μόνο ως ο πιο επιζήμιος αλλά και ως ο πιο ηλίθιος πρωθυπουργός της ελλάδας, εκτός κι αν κάποιος ισχυριστεί ότι όσα (δεν) συνέβησαν στη διάρκεια της θητείας του ήταν βάσει σχεδίου με σκοπό να δεχθούν οι έλληνες να επιτηρηθούν από την τρόικα, οπότε σε αυτή την περίπτωση μπορεί κανείς να πει ότι κατάφερε με επιτυχία να χαντακώσει τον τόπο. Όμως, φεύγοντας αμέσως μετά τις εκλογές, δεν ξέρω αν το θυμάται κανείς, είχαν αδειάσει τα γραφεία τους από κάθε είδους υλικό, είχαν πάρει σπίτια τους πράγματα όπως σκληρούς δίσκους και ολόκληρους φάκελους υποθέσεων, ούτε σβύστρες δεν άφησαν, για προφανείς λόγους.
  • Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι στελεχοσυμμορίτες του είναι όλοι ένοχοι, απλούστατα γιατί είτε που ακολούθησαν κάθε του εντολή πιστά (άρα είναι συνεργοί) είτε που τον έστησαν σα μαριονέτα για να κάνουν τις κομπίνες τους. Όλοι τους, μαζί με τη "μαγιά" που έμεινε να καθοδηγεί το μέλλον της παράταξης, μαζί με τον σαμαρά και την δήθεν επαναστατήσασα δρακουλίτσα που δεν έφτιαξε κόμμα , ούτε κάνει γκάλοπ με την ένδυση του φόρουμ για να ψαρέψει προς τα που πάει η μόδα φέτος, μαζί με τους τοπικούς φορείς που σκυλοφαγώνονται ποιός θα μπεί στη νεότερη νέα ημετεροκρατία, όλοι τους είναι για τον πολιτικό Καιάδα και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί περιμένουν από τον κόσμο μετά από όλα αυτά. Μήπως να τα ξεχάσουμε όλα και να δώσουμε τα χέρια? Ή μήπως να χαζέψουμε τόσο ώστε να τους εμπιστευτούμε ξανά?
  • Για τους άλλους, θα τα πούμε άλλη φορά. Ο "αποφασισμένος" μάλλον θα αργήσει να μιλήσει, διότι όπως κι αν μιλήσει, μάλλον χειρότερα θα τα κάνει για όλους. Ο μόνος τρόπος να τον αναγκάσει κανείς να μιλήσει είναι να κληθεί από τη δικαιοσύνη, ειδάλλως χαμένο είναι να περάσει τη θηλειά στο λαιμό του(ς)?

2 σχόλια:

  1. Ξέρεις τι φοβάμαι?? Ότι μπορεί και να μην ήξερε! Όχι μόνο για αυτή, αλλά και για πολλές άλλες υποθέσεις που θα έπρεπε να ξέρει...

    Το μόνο θετικό είναι πως αρχίζει πλέον να γίνεται προφανές το ότι κάποιοι κάνανε πολύ κακό στον τόπο.
    Ήδη στις προηγούμενες εκλογές κάποιοι (λίγοι) μείνανε εκτός Βουλής. Πιστεύω πως στις επόμενες, θα μείνουν εκτός πολλοί περισσότεροι από τους "πρωτοκλασσάτους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω, οδυσσέα, ότι δεν έχει σημασία. Θα πρέπει να τιμωρηθεί για εγκληματική ηλιθιότητα, τουλάχιστον.

    Οι απλοί άνθρωποι θα δώσουν τη λύση, πιστεύω, από την άποψη της ωριμότητας. Όποτε και να γίνουν οι επόμενες εκλογές, τα κριτήρια των πολλών θα είναι πολύ διαφορετικά από τις τελευταίες 2-3 εκλογές όπου η ψήφος ήταν λίγο-πολύ αναγκαστική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!