Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Στρίβειν δια της Εξεταστικής

  • Κοιτώντας την επικαιρότητα, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι μέσα σε όλες αυτές τις δυσάρεστες καταστάσεις και δυσοίωνες προβλέψεις, το μόνο που κρατάει ακόμα τους καθημερινούς ανθρώπους σε κάποιου είδους ισορροπία είναι η ελπίδα ότι επιτέλους τα πράγματα γίνονται σωστά. Ίσως λέω, δεν ξέρω.
  • Διαγράφηκαν μέλη και των δύο κωμάτων, γίνονται έλεγχοι του πρώην σδόε, διάσημοι καλλιτέχνες μπαίνουν στο στόχαστρο των ελέγχων, γκρεμίζονται τα παράνομα στην παραλιακή της Αθήνας, κτλ. Μπορεί να πληρώνουμε ακριβότερα τα πάντα, να μην πάρουμε σύνταξη και δώρο αδείας, αλλά να που αποκαλύπτεται η αλήθεια και πιάνονται κάποιοι ένοχοι.
  • Τελικά, ο ζωρζ είναι πιο πονηρός. Αναρωτιόμουν τόσο καιρό, που τα βρήκε τόσα παιδαρέλια για υπουργούς και τι περιμένει από αυτούς και , κυρίως, γιατί δεν έβγαζε στον αγώνα την κύρια ενδεκάδα του, να όμως που είχε το σκοπό του.
  • Ενώ η νδ κρύβει τους κλέφτες στον κόρφο της και τους καλύπτει, ο ζωρζ άδειασε μερικούς παλιούς και έχει τώρα να λέει ότι δε μετράει το πολιτικό κόστος και κοιτάξτε τι τίμια παιδιά που είμαστε. Έπαιξε με τους ερασιτέχνες για να μην έχουν παρελθόν, για να μην έχει κανείς να τους προσάψει τίποτα, και μόνο αυτός να μπορεί να δείχνει με το δάχτυλο τους άλλους. So sly!
  • Άρα σα να λέμε, σκασίλα του αν την πληρώσει ο σημίτης και ο άκης (πολύ τον συμπαθώ τον τύπο, είναι ο κλίντ ήστγουντ της ελληνικής πολιτικής σκηνής. λατρεύω τη σκηνική του παρουσία). Σκασίλα του μεγάλη, γιατί έχει την κατοχή της μπάλας και όλο τη γήπεδο δικό του. Μόνος του κάνει παιχνίδι , μόνος του κάνει αντιπολίτευση, μόνος του τα χώνει στους δικούς του, ότι θέλει κάνει.
  • Και οι υπόλοιποι ψάχνουν ακόμα έναν άνθρωπο να μιλήσει δημοσίως και δεν τον βρίσκουν. Από τη νδ, μόνο ο πανίκας και ο σαμαράς ακούγονται, κυρίως όμως για να παπαγαλίσουν τα ίδια και τα ίδια ανούσια τροπάρια, ο αρχινοικοκύρης χάθηκε στη λήθη, ίσως να μαγειρεύει κάτι με τη μικρή εξερευνήτρια....χαχαχαχαχαχαχα
  • Για φαντάσου τη Ντόρα στο ΛΑΟΣ..... έ, ρε γέλια!
  • Πάντως, να ξέρεις κοπέλα μου, δε σε θέλει κανείς. Σαν τη μενεγάκη, είσαι παλιά, άλλες πιο φρέσκες είναι τώρα της μοδός. Γλίτωσες από ότι φαίνεται την εξεταστική, αλλά μην προκαλείς την τύχη σου γιατί όλο το μητσοτακέικο στην ίδια λίστα βρίσκεται. Νέος πολιτικός φορέας? Τώρα που οι πολιτικοί είναι στη μπούκα και με το δικό σου ιστορικό, θα έλεγα ότι δεν είναι οι προοπτικές ιδανικές για το εγχείρημα. Χαχαχαχαχαχα, πολύ το φχαριστιέμαι, όσο το σκέφτομαι τόσο πιο αστείο μου φαίνεται, αν συνεργαστεί η ντόρα με το λαός τότε πιο πιθανό μου φαίνεται να χάσει ακόμα και τους χρυσαυγίτες, χαχαχαχαχαχα. Αγαπητή Ντόρα, δύο είναι τα λογικά ενδεχόμενα για εσένα. Κάτσε τώρα όπως είσαι, ρίχνε καμία δήλωση για να μη σε ξεχνάει ο κόσμος και περίμενε να περάσει η μπόρα. Άλλωστε σαν "ανεξάρτητη¨ έχεις το ακαταλόγιστο, σαν την παπαρήγα, ότι θέλεις λές και ότι φανφάρα σου κατέβει όλοι θα λένε "Να, η Ντόρα!". Μετά, όταν όλα στρώσουν, κάνε και έναν πολιτικό φορέα με τον οποίο θα τα ψέλνεις στο ζωρζ που ταλαιπώρησε τον ελληνικό λαό κτλ, κτλ, κτλ.... Ειδάλλως, ξαναγύρνα στο μαντρί σου και άδειασε τον σαμαρά, τσούκου-τσούκου, με επιμονή και υπομονή, ξέρεις εσύ.
  • Πρόωρες εκλογές?
  • Ας καγχάσω!
  • Κάγχασα.
  • Αφού τα μαγειρέματα δεν έχουν καν αρχίσει στα υπόλοιπα κόμματα και μάλιστα ούτε τις δημοτικές δεν προλαβαίνουν, θα είναι έτοιμοι για βολευτικές?
  • Άσε το ζωρζ να βγάλει το φίδι από την τρύπα, και μετά βλέπουμε.

3 σχόλια:

  1. Δεν πάω καθόλου τον Τσοχατζόπουλο μιας και είναι ένας λαϊκιστής, κλασικό παιδί του Ανδρέα Παπανδρέου, να προσθέσω και την προκλητική του ζωή;

    Τον Σημίτη τον εκτιμάω και δεν συμφωνώ που τον άδειασε έτσι στεγνά ο ΓΑΠ.

    Η ΝΔ με τον Σαμαρά κατάφερε να γίνει γλειώδης και για αυτό τα ποσοστά της πέφτουν. Αντί να ζητήσει συγνώμη για τα χάλια της Ελλάδας ζητάει και τα ρέστα! Δυστυχώς υπάρχει ένα σεβαστό πλήθος ανθρώπων που ψηφίζουν ΝΔ βρέξει χιονίσει...

    Ντόρα στο ΛΑΟΣ; Τι σχέση έχουν; Η Ντόρα είναι φιλελεύθερη ενώ το ΛΑΟΣ είναι ένα ακροδεξιό κόμμα. Η σύγκριση της με την Παπαρήγα είναι εκτός τόπου και χρόνου αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει στο μέλλον. Αν φτιάξει κόμμα μιας και ειναι φιλελεύθερη δεν τη βλέπω να παίρνει πολλούς ψήφους...

    Ακούγονται σενάρια για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο αλλά δεν νομίζω ότι θα έχουμε μιας και το ΠΑΣΟΚ δεν θα κερδίσει κάτι περισσότερο από την τωρινή κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λίγα λόγια, Γιάννη, όλοι το ίδιο χαμένα τα έχουμε και το μόν που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις και να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας.

    Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ότι δεν θα "κουραστούν" κι αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεννομίζω μιας και ο Κωστάκης έχει βάλει τον πήχη πάρα πολύ χαμηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!