Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Γιατροί?

O ***** είχε σπάσει το χέρι του και ο μαλάκας ο γιατρός στο Παίδων μας ζήτησε λεφτά για να του κανει το χειρουργείο επειδή δεν έδενε ο καρπός. Κι επειδή δεν είχαμε μας αφησε από το πρώι να περιμένουμε μεχρι τις 02 την νύχτα όπου και τον ανέλαβε ένας ειδικευόμενος ο οποίος κόλλησε το χέρι του πέτρου στραβά και τωρα προεξέχει το κόκκαλο του παιδιού! Τον πήγα σε άλλο γιατρό και μου είπε πως είναι τόσο άσχημα φτιαγμένο που πρέπει να του το ξανασπάσει στο χειρουργείο και να το δέσει σωστά! Να πάνε να γαμηθούνε όλοι ρε! Αι στο διαολο με την δημόσια περίθαλψη και τα ζωα τους γιατρούς! Για΄τι το παιδί μου να υποστεί τέτοια ταλαιπωρία? Θέλω να τον ξεσκίσω τον γιατρό!

6 σχόλια:

  1. τι ξεφτίλας ήταν αυτός;
    πως και την έχει γλιτώσει μέχρι τώρα;
    λυπάμαι αθηνούλα, λυπάμαι ειλικρινά που έχεις τέτοια ταλαιπωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θάπρεπε ποτέ και για κανένα λόγο να συμβεί κάτι τέτοιο και ειδικά σ'ενα παιδί.
    Ερώτηση:τα λεφτά στα ζήτησε ο εφημερεύων όταν πήγες το παιδί στην εφημερία με σπασμένο χέρι ή σε 2ο χρόνο κι αφού είχε προηγηθεί "συντηρητική"θεραπεία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μύνηση, Αθηνά, μύνηση και να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του κρετίνου! Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάρτηση είναι αυτούσιο το μήνυμα που μου έστειλε μία συγγενής που ζεί μόνιμα στην Αθήνα.
    Το παιδί είναι ανιψάκι μου.

    Ο δικός μου, όταν έσπασε το χέρι του και το πήγαμε στο εδώ νοσοκομείο, μας είπαν ότι δεν έχει τίποτα και του το τύλιξαν με έναν σκέτο επίδεσμο!!!!
    Εννοείται ότι το πήγα σε ιδιώτη ορθοπεδικό και του το φρόντισε όπως πρέπει.

    Άμα έχει ζήσει κανείς πεντέξι τέτοια περιστατικά, τότε ξεχνάει και τις πολίτικαλι κορέκτ διατυπώσεις, και τον πολιτισμό του και ζητάει εκδίκηση...

    Γιατί μπορει ο καθένας να βρίσκει δικαιολογίες για τις ελλείψεις τυ συστήματος και μπλα-μπλα-μπλα, αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε ένα παιδί να υποφέρει και ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ να το πουλάμε για 400 ευρώ ( και μη μου πει κανείς ότι ο γιατρός δεν έχει να ζήσει, γιατί θα βριστούμε) τότε είναι θέμα προσωπικής διαφθοράς του καθενός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και θα επαναλάβω για πολλοστή φορά, ότι την ευθύνη την έχει κάθε φορά αυτός που ξέρει περισσότερα και που είναι πιο ισχυρός.

    Ναι, θα παραδεχτώ ότι αν ο πατέρας του παιδιού είχε πιάσει το γιατρό από το γιακά και του είχε χώσει και δυό ξανάστροφες, τότε ίσως να μην είχε ταλαιπωρηθεί έτσι το παιδάκι.

    Και πάλι όμως, την ευθύνη την έχει ο γιατρός, που είναι τόσο αλλοτριωμένος, που επειδή δεν πληρώνεται καλά, να εκδικείται το σύστημα βγάζοντας τα απωθημένα του στους ανήμπορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετα απο ολο αυτο το σκηνικο και αυτα που ειπε ο άλλος γιατρος, δεν πηγε ο πατερας να βρει τον χειρουργο που ζηταγε τα λεφτα και να του ριξει 2 μπερτακια;

    Ή να κανει μια καταγγελια στη διοικηση του νοσοκομειου ή στον ιατρικο συλλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!