Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Οποιαδήποτε ομοιότης με υπαρκτά πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική

  • Είναι μία φίλη μου, που εσείς δεν την ξέρετε φυσικά , και σε καμμία περίπτωση δεν τη λένε Αθηνά. Αυτή η τύπισσα λοιπόν, που καμμία σχέση δεν έχει με εμένα, είναι πολύ ατσούμπαλη, μα πάρα πολύ ατσούμπαλη. Έτσι, ενώ έχει ένα σωρό θεόσταλτα και μοναδικά χαρίσματα, από την αδεξιότητα και την αφηρημάδα της, όλο μαντάρα τα κάνει.
  • Για παράδειγμα, μία φορά που έκανε μάθημα σε κάτι δεκαπεντάχρονα μαντράχαλα και τους είχε βάλει κάτι multiple choice να λύσουν, έφτασαν και στην ερώτηση 16 που είχε σωστή απάντηση την επιλογή c, η οποία αντιστοιχούσε στη λέξη extinguish. "Τελικά ποιό είναι το σωστό στο 16 κυρία?". Η κυρία λοιπόν ενοχλημένη γιατί το είχε ήδη επαναλάβει κάμποσες φορές, ξεκίνησε να λέει c αλλά αποφάσισε να πει αντί αυτού extinguish με αποτέλεσμα να τα μπερδέψει και να πει sextinguish..."Κυρία...που έχετε το νου σας..."
  • Μία άλλη φορά, η ατσούμπαλη δασκάλα είχε ετοιμάσει για το Β2 και το Β5 την ίδια ύλη, ανυσηχούσε όμως μήπως ήταν πολύ φορτωμένο το μάθημα και δεν θα τα προλάβαινε όλα. Τελειώνοντας το μάθημα με το Β2 (μπι τού) σκέφτηκε ότι ίσως το Β5(μπι φάιβ) που ήτανε πιο αδύνατοι μαθητές δεν θα τα κατάφερναν. Και με αυτή τη σκέψη, χτύπησε το κουδούνι και η δασκάλα απευθύνθηκε στο Β2 έχοντας την έγνοια της στο Β5, οπότε της βγήκε "Μπι φτού, έχετε να διαβάσετε....".
  • Και στην προσωπική της ζωή όμως έκανε πολλές τσαπατσουλιές και αφηρημάδες, όπως πχ μία φορά που έπλυνε το πρόσωπό της 3 φορές το πρωί και μετά κυκλοφορούσε σαν ξεραμένη φράουλα, ή τότε στο γάμο της που έξυσε τη μύτη της και σε όλες τις φωτογραφίες βγήκε με ένα κόκκινο πασάλειμα στο σημείο που βγήκε το make up, ή τότε που είχε βάλει τσάι να βράζει, ξεχάστηκε στην tv και δεν πήρε χαμπάρι που αυτό είχε ξεχειλίσει, ούτε τον αδερφό της που της φώναζε "Αθηνά, το τσάι χύνεται!" αλλά ξαφνικά ξυπνάει από μόνη της αναφωνόντας "Το τσάι χύνεται!" και τρέχει στην κουζίνα αλαφιασμένη...Από τότε, όποτε έκανε αφηρημάδα, την επείραζαν τα αδέρφια της "Το τσάι χύνεται!!".
  • Μία άλλη φορά, κάνοντας εκπομπή στο ραδιόφωνο, μπέρδεψε το όνομα ενός καλλιτέχνη. Ξαναβγήκε στον αέρα να το διορθώσει και ζήτησε συγγνώμη για το καρδάμ....Ιστορικές στιγμές κυρίες και κύριοι, όπως καταλαβαίνετε και από μόνοι σας...
  • Χαρακτηριστικό επίσης το περιστατικό με το τυρί. Σε γιορτινό τραπέζι η αδέξια κοπελιά στέκονταν ακριβώς δίπλα στο ψυγείο. Κάποιος της εζήτησε το μπολ με το τυρί και εκείνη με μεγάλη προθυμία την ίδια στιγμή έβγαλε ένα λεμόνι.
  • Ή τότε που μαζεύοντας τα ρούχα, μία κάλτσα της έπεσε κάτω και λερώθηκε. Για να μην την μπερδέψει με τα καθαρά ρούχα, την έβαλε βιαστικά στην κωλότσεπη. Αφού ετακτοποίησε τα ρούχα, έφυγε για ψώνια και γύρισε όοοολη την Πρέβεζα με την λερωμένη κάλτσα να κρέμεται από την κωλότσεπη.
  • Στο γραφείο της πάντα υπήρχε ένα χαρτί στο επίπεδο του ματιού, που έγραφε με μεγάλα κεφαλαία κόκκινα γράμματα "ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!" αλλά και πάλι το ξέχασε καναδυό φορές, ενώ θα μείνει αξέχαστη εκείνη η φορά που ανέβηκε στο μηχανάκι, γύρισε το κλειδί αλλά κάποιος της μίλησε και το ξέχασε. Για ένα τέταρτο της ώρας η κοπέλα προσπαθούσε να γυρίσει το ήδη γυρισμένο κλειδί και αναθεμάτιζε το μηχανάκι "Μα τί έπαθε πάλι!!!??", μέχρι που το κατάλαβε και έφυγε στα μουλωχτά χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα για το συμβάν.

14 σχόλια:

  1. το λεμονι μηπως το εδωσε σκεπτομενη το τσαι που χυνοταν;;;

    πες στη φιλη σου να δωσει απο ενα φιλι στο μελαχροινο και στον ξανθο.

    α ξεχασα, δεν την ξερουμε.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία όλα αυτά, αλλά τι μας νοιάζουν; Εμείς, οι φανατικοί αναγνώστες σου, θέλουμε να μάθουμε για 'σένα, δικές σου ιστορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή δεν φτάνει τον κουμπάρο μου που θέλοντας να ξαναβάλει την τυριέρα στο ψυγείο δεν μπορούσε να καταλάβει γιατι δεν χώραγε.
    Κράταγε το κλουβί με το καναρίνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έλα! υπάρχει τέτοιο άτομο στην πρέβεζα; γιατί έγώ γνώρισα μια χαριτωμένη, ευγενική, πανέξυπνη, υπέυθυνη και φιλόξενη πρεβεζάνα που καμιά σχέση είχε με αυτό που περιγράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με μπέρδεψες, αφού δεν τη λέγαν Αθηνά, ο αδερφός της γιατί της φώναζε: "Αθηνάααα το τσάιιιι...";;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ακριβως το ιδιο σκηνικο με το τσαι εγινε με την αδερφη μου, που τη λενε Αθηνα! Μικρος ο κοσμος;

    Ειχε προσηλωθει τοσο στην ταινια, που ειχε γειρει μπροστα και ειχε ορθανοιχτο το στομα...

    Αρχισε να ακουγεται απο μεσα εντονος θορυβος αναβρασμου, οποτε αρχισα να λεω "Το τσαι χυνεται". Καμια αντιδραση. Μετα αρχισαμε να το λεμε μαζι με τον αδερφο μου. Καμια αντιδραση.

    Τελικα γυρναει ο αδερφος μου και μου λεει "Να δεις που οταν το καταλαβει θα αρχισει να τρεχει". Ακριβως το επομενο δευτερολεπτο η αδερφη μου τιναζεται πανω, κοιταει δεξια κι αριστερα, κι αρχιζει να τρεχει!

    History...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλά, τόσες συμπτώσεις μαζεμένες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βασικά την γνωρίζω και εγώ αυτή την κοπέλα και θα σας πώ και ένα άλλο περιστατικό: μία φορά καθόμασταν μαζί και κοιτούσαμε όλοι μαζί την θάλασσα και μπροστά μας είχαμε ένα τεράστιο σμήνος γλάρων που πετούσαν κυκλικά. Καθόμαστε όλοι και τους χαζεύαμε μέχρι που πετάγεται η Αθηνά και φωνάζει όλο ενθουσιασμό:
    "Α! γλάροι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρεπιπτόντως,
    η φωτογραφία είναι από δοκιμαστικά renderings με το vray.
    έχω περάσει αρκετές ώρες τελειοποιώντας τις διαθλάσεις και τις περιθλάσεις μου με αυτό το μοντέλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημέρα σε όλους!

    υπενθυμίζω ότι η κοπέλα αυτή ΔΕΝ είμαι εγώ, ούτε ζήτησα από το σύζυγο να μου φέρει σαρούλια για μαλάτα προχτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, ούτε έβαλες ποτέ την ψυγεία στον μπίρο, ούτε σε φίλη σου που καψουρεύτηκε και σε πήρε τηλέφωνο νύχτα να σου πει τα καθέκαστα, και σε ρώτησε αν είναι όμορφη, ποτέ δεν της απάντησες «σε ερωταίνει ο όμορφας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μ' αυτά που "ακούω" εδώ μέσα...
    ...τύφλα νά 'χει ο Σημίτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και εγώ είμαι αφηρημένος αλλά όχι τόσο πολύ. Το θετικό είναι ότι δεν έχει πάθει κάποια χοντρή ζημιά από την αφηρημάδα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΙΧΙΙΙ!!!
    Μπα σε καλό σου, γέλασα!!!
    Αυτό με τα σαρδάμ το πολυπαθαίνω κι εγώ αλλά ρε γμτ, μετά τα ξεχνάω και δεν θυμάμαι τι έχω πεί!
    Μάλλον πρέπει να τα γράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!