Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Ευχαριστώ

  • Σήμερα βρέθηκε στην πόλη μας ο θίασος της Κάρμεν Ρουγγέρη με την παράσταση "Η Χιονάτη και οι επτά ψηλοί νάνοι"(ο μελαχροινός μου σχολίασε:"ψηλοί νάνοι ήταν ή κοντοί γίγαντες?). Κάθε χρόνο έρχεται αλλά πρώτη φορά καταφέραμε να είμαστε εδώ και να το δούμε μαζί με τα παιδιά.
  • Η παράσταση ήταν τόσο όμορφη που κράτησε τον μικρό και γαλανό μου ακίνητο σε όλη τη διάρκεια του έργου, πράγμα όχι και τόσο εύκολο για ένα παιδί που λατρεύει το σκαρφάλωμα περισσότερο από το τρέξιμο. Ηχητικά εφέ, όμορφα κοστούμια, φαντασία στα σκηνικά και ηθοποιοί που εκτός από την αποστήθιση των λέξεων ήξεραν και να δείχνουν αισθήματα. Τα παιδάκια μου το λάτρεψαν, πράγμα που σημαίνει πως ,όταν τους ξαναπώ να δούμε θέατρο, θα δεχθούν με ευχαρίστηση.
  • Δεν ξέρω πόσο καλή μπορεί να είναι μία παιδική παράσταση σε άλλες μεγαλύτερες πόλεις, αλλά εδώ στην επαρχία δεν υπάρχει τίποτα, όχι για τα παιδιά, αλλά ούτε για κανέναν με εξαίρεση κάποιες μαθητικές ή ερασιτεχνικές παραστάσεις και καναδυό περιοδεύοντες θίασους το καλοκαίρι.
  • Σήμερα για πρώτη φορά τα παιδάκια μου είδαν καλή θεατρική παράσταση.
  • Ευχαριστώ

2 σχόλια:

  1. Είναι πράγματι, πολύ επαγγελματική δουλειά (αν και η ιστορία σε αρκετά σημεία ήθελε λίγο χτένισμα ακόμα και οι ηθοποιοί δεν είναι απαραίτητο να κουνιούνται και να τρέχουν τόσο γύρω γύρω) και για τα σκηνικό, το υπογράφω, μου άρεσε κι μένα πάρα πολύ!! Τα δε μικρά, πράγματι παρακολουθούσαν και σε μας, πολύ αφοσιωμένα!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοφία, είναι αλήθεια αυτά που αναφέρεις, αμελητέα όμως για εμάς τους "διψασμένους" στην επαρχία.

    Επίσης μου άρεσε που ζητάει από το κοινό να μην τρώει κατα τη διάρκεια της παράστασης, αυτονόητο ίσως αλλού, εδώ όμως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!