Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Πώς Θα Λυθούν Όλα σας τα Προβλήματα

  • Οι δημοσκοπήσεις. Για παραπάνω από χρόνο, τις ακούμε καθημερινά από παντού. Ανακοινώνονται, αναλύονται, σχολιάζονται και καλλιεργούν ατμόσφαιρα αναμονής. Η εκλογολογία είναι διάχυτη για πολύ καιρό, οι πανταχού πασοκτσήδες είναι υπ'ατμόν και κοντεύουν να φάνε τα δάχτυλά τους ενώ οι κυβερνητικοί περιμένουν ίσως να ανατραπούν τα δεδομένα για να κάνουν εκλογές. Ο δε λαουτζίκος κρατιέται από τα μαλλιά του σαν τον πνιγμένο, ενώ ο ανταρτοπόλεμος εντός της κυβέρνησης έχει γίνει πιά γραφικός.
  • Ε, λοιπόν έχω τη λύση. Κοιτάξτε τί θα κάνουμε.
  • Όποτε μας παίρνουν τηλέφωνο για δημοσκόπηση, γκάλοπ, σφυγμομέτρηση θα λέμε ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο της κυβέρνησης, ότι οι χειρισμοί του πρωθυπουργού στα εθνικά θέματα ήταν οι καλύτεροι και ότι καλύτερος πρωθυπουργός είναι αυτός που έχουμε. Θα κρατήσουμε αυτή τη στάση για όσο χρειαστεί ώστε να φανεί αυτό στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων στα δελτία ειδήσεων.
  • Μόλις το δούν αυτό οι νεοδημοκράτες θα πουν, Ορίστε, πάμε σε εκλογές αφού το θέλετε τόσον καιρό, δήθεν και καλά δεν το είχαν προσέξει νωρίτερα, και τότε εμείς τσούπ! θα ψηφίσουμε πασόκ και μετά θα ζούμε όλοι ευτυχισμένοι αφού το πασόκ θα λύσει όλα τα καυτά θέματα συμπεριλαμβανομένου του δημογραφικού, θα σταματήσει την κρίση και θα δώσει από έναν υπολογιστή στο κάθε παιδί για πηγαίνει στο σχολείο του και θα έχουμε μουσαφίρη τον Ομπάμα κάθε ΣΚ για μπάρμπεκιου όχι σαν τον κωστάκη που ούτε άει χάσου δεν του λέει ο πλανητάρχις...!
  • Έτσι λύνονται τα προβλήματα.

8 σχόλια:

  1. και να μην ξεχάσω:
    οι περισσότερες εικόνες στις αναρτήσεις μου είναι ωραία wallpapaper, όπως στο προηγούμενο ποστ με το κορίτσι στη λίμνη και στον οδηγό διαχείρισης δικτατόρισσας καναδυό ποστ νωρίτερα. Δοκιμάστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν μπορω ουτε σε γκαλοπ να πω οτι θα ψηφισω ΝΔ ή οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την κυβερνηση.

    Ειμαι σοβαρα γιατρε μου;
    Εχω πιθανοτητες να γινω καποτε καλα;


    Καλησπερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν έρχεται ο Ομπάμα στην Αθήνα κάθε εβδομάδα, θα γίνει η ζωή των Αθηναίων κόλαση. Σκέψου πορείες, συγκρούσεις, μολότοφ, και όλα όσα συνθέτουν το σκηνικό επίσκεψης του κάθε Αμερικανού προέδρου. Αυτός και μόνο είναι λόγος για να το ξανασκεφτείς αυτό που προτείνεις!

    Αν και εδώ που είμαι δεν θα χτυπησει το τηλέφωνο για τη δημοσκόπηση, νομίζω ότι μια πλάκα στους δημοσκόπους τη χρωστάμε. Θυμάσαι τη βραδιά των εκλογών του 2000; Αυτές ήταν εκλογές, όχι όπως το 2004 και το 2007 που ξέραμε τον νικήτη πριν ανοίξουμε την τηελόραση. Σαν να βλέπεις ματς που ξέρεις το αποτέλεσμα ήταν!

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγκό αλμπανό.
    ήρθαν στο οικοδομή κάτι αντρωποι και μου δώσαν βίζα για να κάνω ακριβώς αυτό που είπες!
    μόνο διαφορά, στο τέλος να ψηφίσω ΝΔ καρντιά μου.
    τι να κάνω?
    είναι τρελλοί αυτοί οι έλληνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σ΄έχουνε πάρει τηλέφωνο μέχρι τώρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν παίζει, θα μας περάσουν για ψώνια και μετά να δεις τί θα έχουν να αναλύουν στα δελτία...

    Ουουουουου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημέρα άπαντες!
    συγγνώμη για την καθυστέρηση στις απαντήσεις αλλά είχα τρεχάματα.

    Πάντως με πείσατε, κακή η ιδέα, αν και δεν θα με πείραζε, άμπαν να με πούν ψώνιο αν είναι να αλλάξει λίγο το τοπίο....

    νίκο ναπολιτάνο
    όχι βρε, αυτά τα έκτροπα ήτανε για τους άλλους. Για τον Ομπάμα θα είναι αλλιώς, είναι καλό παιδί ο μάκης (εκ του ομπαμάκης)

    αντώνη
    εσύ, είσαι άξιος της τύχης σου.

    ενικολο
    κι όλοι οι υπόλοιποι , μη νομίζεις, στο ίδιο καθεστώς τελούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αεροστατικός
    να σου πω, τώρα που το λές, όχι. Το καλοκαίρι με είχανε πάρει 3 φορές αλλά τώρα ούτε κιχ. Μάλλον το έχουν πάρει απόφαση λές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!