Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ

Στην περίπτωση που κάποιος δεν κατάλαβε τί μόλις συντελέστηκε μπροστά στα μάτια μας, ενώ εμείς δήθεν διαδηλώναμε, θα κάνω μία μικρή προσπάθεια να περιγράψω την κατάσταση.

Ο Σαμαράς, ξεπούλησε τα πάντα.

Έδωσε το Αιγαίο για συνεκμετάλλευση στους Τούρκους, για αυτό και οι Δηλώσεις Νταβούτογλου για το ελεύθερο "Αιγαίο μας". Έτσι, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ θάλασσα που θα την δουλεύουν ΕΛΛΗΝΕΣ, θα γίνεται τούρκικα λεφτά.

Έδωσε το δάσος των Σκουριών στην Eldorado, κι έτσι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ χρυσός που θα τον έχουν εξωρύξει ΕΛΛΗΝΙΚΑ χέρια, θα γίνεται Καναδικά λεφτά.

Φυσικά όλα αυτά δεν είναι νέο φαινόμενο, αφού οι κυβερνήσεις μας με τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει κατά καιρούς, έχουν φροντίσει ώστε οι ΕΛΛΗΝΙΚΗ έρευνα και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιομηχανία, να εξοντωθούν, ώστε  ο ΈΛΛΗΝΑΣ  να μην έχει άλλη επιλογή από το να δίνει τα λεφτά του σε ξένους, αντί στην πατρίδα του, να γίνουν σχολεία και επίπεδο ζωής.

Έτσι, εσκεμμένα έβαλαν εμπόδια για να διαλύσουν τα πάντα και τώρα εκβιασμός στον εκβιασμό, υποστηρίζει ο Σαμαράς ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ότι η ΑΤΕ δεν μπορούσε να εξυγειανθεί, αλλά μόνο να πουληθεί, μαζί με τις γαίες και τους πόρους της, τη ΔΩΔΩΝΗ, που δουλεύονται σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη από ΕΛΛΗΝΕΣ αγρότες αλλά τώρα αντί για ΕΛΛΗΝΙΚΑ λεφτά θα γίνουν ρώσικα.  Και ένας θεός ξέρει τί άλλο.

Και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και τα λιμάνια σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, και τα φιλέτα στα νησιά ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΕΡΔΗ!!!!!!...

Ή το ΜΕΤΡΟ:






Μέχρις το 2004 το Μετρό ήτο μιά υγιής κερδοφόρα επιχείρηση,
πεντακάθαρο και ασφαλές...
με ευγενικούς και πρόσχαρεις υπαλλήλλους.
Οι έλεγχοι των εισιτηρίων σε πετύχαιναν επί ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑΣ βάσης (και ΕΝΤΟΣ των συρμών)
Μετά το 2004 όπου ο Στυλιανίδης έχωσε το ΜΙΣΟ χωριό του μέσα...
....το Αττικό Μετρό (παρά την δημοφιλία του και την αυξημένη κίνηση επιβατών) χρόνο-με τον-χρόνο οδηγήθηκε σε συνθήκες αλήστου μνήμης Ολυμπιακής και ΟΣΕ. Ζημιογόνο δηλαδής.
Τα "νυχτερινά επιδόματα" είναι τα υψηλώτερα απ'όλων των Έλληνων εργαζομένων(+40%)
Βάρδιες θεωρούνται οι 7,5 ώρες, που σημαίνει ότι στο καθημερινό οχτάωρο, η μισή επιπλέον ώρα πληρώνεται ως ΥΠΕΡΩΡΙΑ. Αθροίστε τώρα τις "υπερωρίες" ανά μήνα!
Έλεγχο εισιτηρίων έχω να πετύχω πάνω από πέντε χρόνια...
Που-και-που στήνονται ελεγκτές ΜΟΝΟ στις εξόδους του Σταθμού του Συντάγματος, όπου φυσικά τα γατόνια του "ΔΕΝ ΠΛΕΡΩΝΩ" είναι ενημερωμένα και τον αποφεύγουν. Κατεβαίνουν μιά στάση πριν ή μετά...
Η έλλειψη καθαριότητας και οι επαίτες θυμίζουν ολοένα τον παλαιό Ηλεκτρικό.
Μιά κασσέττα απλά μας προειδοποιεί να "προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα" και χεστήκαμε γενικώς...

* Οι υπάλληλοι έχουν μεταμορφωθεί σε σταρχιδιστές ολκής. Στην "αλλαγή" μηχανοδηγού στον σταθμό της Εθνικής Αμύνης, 1000+ άτομα μέσα στον Συρμό περιμένουν επί πεντάλεπτο πότες θα δεήσει η σκάντζα βάρδια να εκτελεστεί...

Έτσι στήνονται οι υγιείς επιχειρήσεις κι έτσι καταντάνε μετά από Κρατικές παρεμβολές.... Προφανώς ο Μητροπολιτικός σιδηρόδρομος απασχολεί διπλάσιο αριθμό υπαλλήλων απ' όσους χρειάζεται... οι οποίοι εκτός από άχρηστοι είναι και άσχετοι με το αντικείμενο κι άντε τράβα τώρα να τους απολύσεις...

Υπάρχει κάτι που δεν καταλάβατε;
 
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ, ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ Ο ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!!!!!!!!
 
τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πετρέλαια, ή και τα κυπριακά, θα γίνουν αμερικάνικο γκλάμουρ, γιατί όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ λέγαν "παιδιά πετρέλαιο" οι κυβερνήσεις εφεύρισκαν εμπόδια, ενώ για τις πολυεθνικές όλα εντάξει...
 
Πρώτα εξόντωσαν κάθε ΕΛΛΗΝΙΚΗ προσπάθεια και τώρα επικαλούνται την φτώχεια στην οποία μας οδήγησαν "Δεν υπήρξε ελληνικό ενδιαφέρον στον πλειστηριασμό...".
Φυσικό κι επόμενο, με τον πόλεμο και την συνομωσία που τους έστησαν αυτοί που εκλέξαμε για μία θεσούλα, για ένα επίδομα τυφλότητας και για ένα αυθαίρετο....
 
Και για τους ΕΛΛΗΝΕΣ ένας λειψός μισθός χωρίς ούτε σχολεία ούτε φάρμακα, ούτε συντάξεις ούτε αξιοπρέπεια, αφού όλα τα κέρδη θα βγαίνουν έξω και θα γίνονται σχολεία, φάρμακα, συντάξεις και αξιοπρέπεια για πολίτες των οποίων οι ηγέτες δεν είναι προδότες..
 
Ο Σαμαράς είναι προδότης και πρέπει να καθαιρεθεί ΤΩΡΑ!
 

2 σχόλια:

Βράζει το καζάνι!