Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

  
        Αυτά δεν είναι κλισέ άμπαν, αυτά συμβαίνουν τώρα που μιλάμε, και σαν οργουελιανά πρόβατα εσείς ακόμα ψέλνετε το τροπάρι "ΓΑΠ κακός - Όλοι οι άλλοι καλοί".
        Το πρόβλημα δεν είναι πλέον ο γαπ αλλά ο Σαμαράς και όσο δεν το βλέπετε αυτό, τόσο βαθύτρα θα βάζει το χέρι στις οικονομίες μας.
       Και εσείς που τον ψηφίσατε, καλά να πάθετε.
       Οι υπόλοιποι τί φταίμε;
       Μετά τις αλητείες του Σαμαρά στις εκλογές, μετά τις μετεκλογικές αλητείες (ξήλωσε το μισό κράτος για να τοποθετήσει δικούς του υποτακτικούς) , μετά την διάλυση της ΑΤΕ με τα τρομακτικά προεόρτια ρεζιλίκια, τώρα με αυτή εδώ την βόμβα ο λεχρίτης δίνει την Δημόσια Υγεία δωράκι στους ιδιώτες. Για να μην αναφέρω, που θα το αναφέρω, το γεγονός ότι από 0,03, με την αλλαγή του αριθμού κλήσεων για ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ το κόστος εκατονταπλασιάστηκε, φτάνοντας το 1,18 και όλα αυτά χωρίς να γίνει καμμία ανακοίνωση, καμμία διαβούλευση και καμμία δημοσίευση!
        Έπαψε τις διώξεις κατά των δημοσίων προσώπων, αφού ακόμα και το θέμα του Τσοχατζόπουλου θάβεται από ΜΜΕ και "ειδησεογραφικά" μπλογκ του συρμού, που αντί να βοά ο τόπος με αυτά που γίνονται, ασχολούμαστε με το πόσο γαμιάς είναι ο έλληνας. Με τον  ίδιο τρόπο θάβονται και όλα τα θέματα που επί ΓΑΠ και Παπαδήμου είχαν μπει σε ένα δρόμο, όπως ο Ψωμιάδης (της καρδιάς μας και ο άλλος, που πήραν αναβολές επί αναβολών περιμένοντας τον Αντώνη να τους ξελασπώσει) και το ζήτημα των καταθέσεων στην ελβετία και τις οφσόρ των διαφόρων επιφανών ανδρών, και η ποδοσφαιρική κομπίνα.
        Έπαψε τις μεταρρυθμίσεις σε παιδεία και δεν προσλαμβάνει δάσκαλους, αλλά κλείνει συμφωνίες με τις ιδιωτικές εταιρείες, πουλώντας ελληνικούς πόρους και πλούτο, απομυζά χρυσό μέσω των αποθεματικών του απλού πολίτη που πουλά ότι έχει και δεν έχει για να πάρει δύο ασπιρίνες.
       Και όλα αυτά χωρίς να αγγίξει ούτε έναν διεφθαρμένο ΔΥ, αναβάλοντας ή ακυρώνοντας αξιολόγηση ΔΥ σε όλους τους τομείς, αναβάλοντας στην ουσία επ'αόριστον το ζήτημα των μεταφορών και κάνοντας το χατήρι και στους πανεπιστημιακούς, οι οποίοι επίσης μετά τις εκλογές έβγαλαν το σκασμό, αφού πλέον ο προδότης ο Σαμαράς του ς έδωσε το ελεύθερο να συνεχίσουν ανενόχλητοι τη δράση τους χωρίς έλεγχο κανέναν. Επίσης, έκανε και στους αιώνιους φοιτητές άλλο ένα χατήρι, να ανατρέψει το νόμο περί ορίου στο χρόνο σπουδών, προφανώς για να διατηρήσει τα φυτώρια κομματόσκυλων, βεβαίως-βεβαίως.
        Και, Έλληνα μαλάκα, που νόμιζες ότι οι καταθέσεις σου κινδυνεύουν από τον Τσίπρα, αντί να τηρήσει τις προεκλογικές κοτσάνες που ούτως ή άλλως όλοι ξέραμε ότι ήταν κοτσάνες, τσακίζει τους δανειολήπτες μην αφήνοντας τίποτα όρθιο, ενώ τους υπεύθυνους για όλες αυτές τις φούσκες, που έδιναν τα δάνεια εν γνώσει τους ότι βαίνουν πρός κατάρρευση, τους έχει πρώτη θέση στα υπουργεία, με τον εαυτό του πρώτο και καλύτερο, κι εσείς λέτε για τον γαπ.
Ο γαπ  έφυγε.
Ο Σαμαράς τα κάνει όλα λαμπόγυαλο τώρα.
Με το ένα χέρι τρώει από όπου μπορεί και με το άλλο δείχνει τον ΓΑΠ για να ξεχνιόμαστε, όποτε θυμάμαι χαίρεσαι, προδότη!...
         Και όλα αυτά, ενώ έχει αγοράσει την πρωθυπουργία επιτρέποντας με αντισυνταγματικό τρόπο την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και η δίκη του Κασιδιάρη ακόμα θάβεται!
Και ενώ εξεγέρθηκες και βγήκες στους δρόμους όταν ο ΓΑΠ έβαζε χέρι σε όλους αυτούς, τώρα που ο Σαμαράς ξεσκίζει τις σάρκες της χώρας για βολέψει ακριβώς αυτούς, εσύ δεν κάνεις τίποτα.
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


8 σχόλια:

  1. Ωχ... πολύ μπαρούτι μυρίζει εδώ μέσα!

    Άγριο νιάτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκόλλα επιτέλους, ποτέ δεν είπα ΓΑΠ κακός, όλοι οι άλλοι καλοί. Είπα ΓΑΠ ηλίθιος, γενικότερα όλοι τους κακοί. Και δεν είμαι θιασώτης του «το μη χείρον βέλτιστον». Αντιθέτως το σιχαίνομαι!
    Επιπλέον, αν και ήθελα να ελπίζω ότι η νέα κυβέρνηση θα έχει λίγο τσαγανό να είναι καλύτερη, είχα δηλώσει από την επόμενη των εκλογών ότι δεν το πίστευα.
    Τα πράγματα δεν είναι ασπρόμαυρα, όπως θες να τα παρουσιάζεις μόνο και μόνο για να δοξολογείς τον ΓΑΠ σαν αυλικός στο φέουδό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πασόκ, έκανε ότι έκανε αλλά έφτιαξε σύστημα υγείας (που πριν δεν υπήρχε) έφτιαξε κοινωνικές δομές όπως τα καπή, τους συνδέσμους γυναικών και το Βοήθεια στο σπίτι, και έδωσε δάνεια να χτίσουν οι άνθρωποι σπίτια. Επίσης προώθησε τη γυναικεία παρουσία στην πολιτική, πράγμα στο οποίο η ΝΔ ακόμα πάσχει. Η ΝΔ έκανε ότι έκανε, αλλά τίποτα άλλο: μόνο ρεμούλα και οικογενειοκρατία, έργο νιξ. Αν γυρεύετε αγγέλους να κυβερνήσουν, θα απογοητευτείτε.
    Και όχι, πασόκ και ΝΔ δεν είναι το ίδιο.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για τον ΓΑΠ, ο μόνος λόγος που έπεσε ήταν γιατί δεν δίστασε να διαλύσει το πασόκ. Εκεί μπήκε ο Μπένυ και τα έκανε όπως τα έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί να μην είναι το ίδιο, αλλά εγώ δεν θέλω κανένα τους γιατί ευθύνονται και τα δύο το ίδιο.
    Όσο για το τί έφτιαξε το ΠΑΣΟΚ, πλανάσαι από τις επικοινωνιακές μπούρδες καραγκιόζηδων στυλ λοβέρδου.
    Και όχι, ακόμα και να τα είχε κάνει όσα λες, τη μαλακία του ΔΝΤ δεν τη συγχωρώ ούτε σε αγγέλους, όχι στον ΓΑΠ τον ανεγκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, μη μαλώνετε. Ούτε ο ΓΑΠ είναι ηλίθιος ούτε το ΔΝΤ κάνει μαλακίες. Παίζουν ένα παιχνίδι και μάλιστα είναι καλοί παίκτες. Λίγο δυσκόλεψε κάποια στιγμή το παιχνίδι (ανθρώπινος παράγων), αλλά παίζουν πολύ καλά και έχουν κι άλλα δυνατά χαρτιά...

    Εξαιρετική η ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ, δείμε.
    Ο Σαμαράς είναι προδότης και μάλιστα φτηνιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!