Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Νυν υπέρ πάντων

  • Το μπλογκάκι είναι μεράκι.
  • Ένας από τους πλέον μερακλήδες μπλόγκερ, γράφει από το Μακρινό Σουδάν και έχει ένα πολύ όμορφο μπλογκάκι που δικαίως θεωρείται από τα καλύτερα, αν όχι ΤΟ καλύτερο.
  • Και αν δε με πιστεύετε, δείτε και μόνοι σας, εδώ στου Απουρώ, ή εδώ στην ψηφοφορία για το καλύτερο μπλογκ. Αν πάτε κάτω-κάτω, στην έκτη ομάδα προς το τέλος θα δείτε να γράφει με μεγάλα γράμματα ΑΠΟΥΡΩ, και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τί ποσοστά έχει συγκεντρώσει ο αγαπημένος μας VaD.
  • Αν σας αρέσει το βλογάκι αυτό, ψηφίστε το για να του δώσουμε την πρωτιά, και τύποις.
  • Το ασματάκιον για όλους τους φίλους που θέλουν ελληνική μουσικούλα αλλά τους έχω ζαλίσει με τα ξενόφερτα. Επίσης για όσους ακόμα δεν έχω συναντήσει εκ του σύνεγγυς, συμπεριλαμβανομένου και του VaD.
  • Πάμε για την πρωτιά Βασίληηηηηηηηη!

4 σχόλια:

  1. Συγνώμη Αθηνά, αλλά κατι τέτοιες δήθεν ψηφοφορίες γίνονται μόνο για την αύξηση της επισκεψημοτητας καποιον επιτηδείων, Αγαπω οσο κανεις τον Vad αλλά δεν θα ψηφίσω. Οσο για το τραγουδι...+1 που λέμε και στη γλώσσα μας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά, ο Βασίλης είναι ο μόνος από τα μπλογκ της κορυφαίας δεκάδας που είναι πραγμαικό μπλογκ και όχι επαγγελματική σελίδα, ΄΄οπως κάτι τρωκτικά και φίμοτρα και άλλες αηδίες.

    Εγώ λέω να τον ψηφίσεις, όχι μόνο για τον ίδιο τον Vad, αλλα και έτσι, για το αληθινό μπλογκιν, όχι να τ ακαπελώνυν όλα με τις αλέξες και τα ενισχυτήρια μηχανάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μικρή διόρθωση,Ελλάδα πια,και όχι Σουδάν.
    -Εκτιμώ τη θέση του Νικου(τα είπαμε και κατ'ιδιαν),χωρίς να διεκδικώ δάφνες πρωτιάς ή ο,τιδήποτε άλλο,απλώς γράφω για το κεφι μου,για το χαβαλέ μου,στην ψηφοφορία βρέθηκα μοναδικός ερασιτεχνης του είδους,απέναντι σε επαγγελματικά μπλογκ.
    Και βεβαια,χωρίς να αφορά τα μπλογκ,τα οποία βρισκονται αυτη τη στιγμη πιο ψηλα,δεν τα ξερω,δεν τα διαβάζω,όσοι ασχολούμαστε με το μπλογκινγκ για το κέφι μας,γνωρίζουμε το ρόλο καποιων δηθεν μπλογκ,μ'αυτά αντιμάχομαι,Νικόλα...
    Αθηνά μου,σ'ευχαριστω πολύ,κι αν παραμεινουμε στην πέμπτη θέση,δε χάθηκε ο κόσμος:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή καρδιά, Βασίλη .
    (και τσίπουρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!