Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Την αγανάκτησή μου μέσα.

Α ρε Δήμητρα.... Πήρες κι εσύ μία πίκρα σήμερα... Η ηγεσία σου αντί να πάρει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τους ανθρώπους του μόχθου, άρχισε πάλι τον γνωστό βήχα. Πάλι σε πρόδωσε αυτός τον οποίον υπερασπίζεσαι, κι αντί να πεί "Θα πάρω μέρος στην "κυβέρνηση" να φροντίσω να μην το κάνουν αμέρικαν μπαρ", προτίμησε εκ του ασφαλούς για άλλη μία φορά εκουσίως να μείνει αμέτοχη παρά να πράξει όπως δήθεν και καλά διδάσκει. Η απραξία είναι η καλύτερή της. Βρίσε λίγο ακόμα και φώναξε και τον άραβα να με βρίσει και αυτός. Αλλά ξέρεις κάτι? Με έργαλείο τις δικές σας αγανακτήσεις κατάφεραν τελικά να περάσουν όλα τα μέτρα και όλη η αγανάκτηση σε ένα πράγμα μόνο εξυπηρέτησε: είχε ο ΓΑΠ και ο Σαμαράς επικοινωνιακό εργαλείο στα χέρια του, να έχει να λέει ότι κοτσάνα θέλει. Αν θέλεις να με βρίσεις λοιπόν βρίσε με. Δεν θα είσαι η πρώτη. Αλλά, ξέρεις κάτι? Τώρα, με τη δική σου βοήθεια, την αγανάκτηση εννοώ, αυτό που συνέβη απόψε ήταν μία δικτατορία, χωρίς καμμία λαϊκή εντολή, χωρίς εκλογές, χωρίς τίποτα, τώρα μπαστακώθηκαν ποιός ξέρει ποιοί και άντε να τους κουνήσεις. Ξέρεις κάτι Δημητρούλα μου? Με εργαλείο την οργή σου και την αντίδρασή σου, τώρα κανείς δεν μπορεί να κουνηθεί ούτε να φωνάξει, και όλες οι αντιδράσεις θα σταματήσουν από αύριο κιόλας. Όλα όσα φοβόσουν θα γίνουν τώρα, επειδή αρνήθηκες να δεχθείς, εσύ και μερικά εκατομμύρια άλλοι, ότι το πάρτυ κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσει. Νόμιζες ότι ο ΓΑΠ ήταν το χειρότερο πουμπορούσε να συμβεί. Σε πάω λοιπόν και ένα στοίχημα. Από αύριο στο σύνταγμα δεν θα κουνιέται φύλλο. Είναι αχρείαστη η αγανάκτηση τώρα, και ούτε καν η αριστερά δεν θα έχει κουράγια να φωνάξει. Γιατί η αριστερά είναι κι αυτή καρεκλοθηρική, κι αντί ενωμένοι να σηκώσουνε τον κόσμο, κοιτάνε να μη φορέσουν ακριβώς ίδια απόχρωση του κόκκινου. Κατάλαβες Δημητρούλα μου γιατί παρόλο που δήθεν είσαι και καλά αριστερή στην ουσία, εκουσίως ή και κατά λάθος, είσαι δεξιότερη του καρατζαφέρη? Γιατί σημασία δεν έχει το τί ψηφίζεις αλλά το πως ζείς. Και εις άλλα με υγεία Και όπως λέει ο Άμπαν, την καληνύχτα μου.

4 σχόλια:

  1. είμαστε ότι δηλώνουμε. άσχετα αν η ζωή μας είναι εντελώς αντίθετη με αυτό που δηλώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού κι αυτη τη φορά η Αριστερά δεν κατάφερ να πεισει τον χτυπημενο απο χίλιες μπάντες λαό...
    -Αν κάποτε η Αριστερά τα εβρισκε,ουσιαστικά ομως και οχι περιστασιακά,ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ποτέ δε θα εβλεπαν εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που σε βρίζω, κοίταξέ το λίγο ε;
    Και πάλι προτρέχεις όμως.
    Τι σε κάνει να νομίζεις πως θάμαι περισσότερο αγανκτισμένη από χτές;
    Άλλαξε κάτι ;
    Έχω την εντύπωση πως μόνο εσύ δεν είχες καταλάβει πως σε είχαν βγάλει στο παζάρι και σε πούλαγαν.

    υ.γ
    χα χαχα, το στόρυ πως γιά τα σημερινά μας χάλια , φταίει η αριστερά που διαδήλωνε στους δρόμους και όχι οι λαμογιές των ευνοουμένων σου, πραγματικά είναι αχτύπητο.
    Α, και θενκς γιά την αγαναχτισμένη αφιέρωση.
    υ.γ2
    δε θα συνεχίσω άλλο τις πιτσικουλιές στις οποίες μάλλον διακρίνεσαι.Δεν είναι του στύλ μου, τις θεωρώ χαμένο χρόνο και δεν έχω γιά χάσιμο ούτε δεύτερο .
    δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=10036

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!