Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Κάψιμο, λέω!

  • Το κακό με τις γυναίκες δεν είναι ότι παίρνουν αξία από τον σύντροφό τους, αλλά ότι πολύ σπάνια απολαμβάνουν τη ζωή.
  • Μετά τη φεμινιστική ξεφτίλα, περισσότερες γυναίκες κάνουν περισσότερο σεξ, όμως ούτε οι άντρες ουτε οι γυναίκες είναι ευχαριστημένοι και η μοναξιά θερίζει, ειδικά στις νεότερες γενιές. Άρα, δεν ήταν το σεξ η ουσία του προβλήματος.
  • Η ανθρώπινη παρέα, η συντροφικότητα, δεν έχει κανόνες: είμαι με αυτόν επειδή έτσι μου αρέσει.
  • Πολύ συχνά τυχαίνει να μας αρέσουν οι άνθρωποι που μας κάνουν χαρούμενους, οπότε έχουμε συνδέσει την ευτυχισμένη σχέση με συντρόφους που έχουν συγκεκριμένα, παραδοσιακά, ας το πούμε έτσι, χαρίσματα.
  • Ξέρουμε ότι δεν θέλουμε να είναι άξεστος αλλά ευγενικός, όχι κοντός αλλά ψηλός, όχι φτωχός αλλά πλούσιος, όχι ρεμάλι αλλά καλό παιδί.
  • Δυστυχώς, όμως, η απόλαυση είναι πολύ προσωπικό θέμα, και παρά την ελευθερία στην κοινωνική μας ζωή, υπάρχουν κανόνες πολύ ύπουλοι, που όμως κανένας δεν μπορεί να ακολουθήσει και κρατούν τους νέους άνθρωπους μόνους και ανέραστους για μεγάλα διαστήματα.
  • Ο πιο ύπουλος, δε, κανόνας είναι ο κανόνας της Μπάρμπι, ή αλλιώς ο κανόνας της "Σωστής κουβέντας στη σωστή στιγμή" και τον διδάσκονται οι γυναίκες (και μέσω αυτών, και οι άντρες) όταν βλέπουν ταινίες, διαβάζουν βιβλία ή γενικά πιστεύουν την τέχνη. Ο κανόνας αυτός λέει ότι αν ένας άντρας δεν πει το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή, τον σουτάρεις γιατί αν δεν πει το σωστό πράγμα τη σωστή στιγμή σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει, δε σε νοιάζεται και άλλες αηδίες.
  • Αυτό είναι η μεγαλύτερη κοτσάνα του κόσμου, γιατί υπάρχει ένας τροπος για να καταλάβεις αν ένας άντρας σε αγαπάει και σε νοιάζεται: όταν ο άντρας αγαπάει, τα δίνει όλα. Όταν ένας άντρας σε αγαπάει, χάνει το μυαλό του και σε βλέπει σαν τέλειο πλάσμα, του αρέσει όταν γελάς, όταν λες σοφίες, όταν περπατάς, όταν σκύβεις (ίσως λίγο περισσότερο τότε) και αν σε αγαπάει, θα είναι ευθύς μαζί σου και θα θέλει να σε βλέπει χαρούμενη. Θα σε βάζει χάμω για προσωπική του απόλαυση.
  • Ωστόσο, η πιθανότητα να λέει τη σωστή κουβέντα στη σωστή στιγμή είναι απειροελάχιστη, διότι δεν έχει μαντικές ικανότητες.
  • Για όσο κρατήσει.
  • Αν η γυναίκα δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό, τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Ξέρω ότι πολύ σπάνια ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες τόσο παράλογα πράγματα, όπως να αλλάξουν το ποιοί είναι ή να διαβάσουν τη σκέψη τους και οι γυναίκες που ισχυρίζονται ότι μπορούν να το κάνουν είναι απλά σκύλες και μέγαιρες, γιατί φέρονται σε ανθρώπινα πλάσματα λες και είναι αντικείμενα, λες και πρόκειται για τηλεόραση, θα πατήσω αυτό το κουμπί για να κάνει αυτή τη λειτουργία.
  • Αυτές οι γυναίκες δεν απολαμβάνουν τον σύντροφό τους, πράγμα πολύ άδικο και για τους δύο.
  • Είναι πολύ κρίμα να περνάς τη ζωή σου δίπλα σε έναν άνθρωπο που δεν σου αρέσει περιμένοντας πότε θα αλλάξει για να είσαι ευτυχισμένη και είναι πολύ κρίμα να περνάς τη ζωή σου δίπλα σε μία ανικανοποίητη μουρμούρα που όλο διορθώσεις και υποδείξεις σου κάνει.
  • Πόσο συχνά ακούμε γυναίκες να λένε στον άντρα τους "Να του πείς αυτό κι εκείνο...."? Αρκετά συχνά θαρρώ, και μάλιστα νευριάζουν οι γυανίκες όταν ο άντρας δεν ακολουθεί τις οδηγίες, ίσως μάλιστα θεωρήσει η γυναίκα ότι ο άντρας την αγνοεί ή δεν την αγαπάει, απλά και μόνο επειδή έχει δική του κρίση να παίρνει δικές του αποφάσεις και να λέει ότι εκείνος θέλει.
  • Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ο πόλεμος είναι γυναικεία επινόηση, η αρχέγονη γυναίκα είπε στον άντρα "Βάρα τον!".
  • Μπορεί και να έγινε έτσι, να ξέρεις, τίποτα δεν είναι απίθανο σε τούτον τον κόσμο.
  • Όπως και να έχει, πίσω στα δικά μας, η γυναίκα δεν απολαμβάνει τη ζωή, όχι με την έννοια του σέξ, ή τουλάχιστον όχι μόνο με αυτή.
  • Όταν λέμε ότι κάποιος απολαμβάνει τη ζωή εννοούμε ότι του αρέσει, όμως οι γυναίκες είναι προσκολλημένες στο πρέπει: δεν πρέπει να λέω αυτό, δεν πρέπει να πάω στα βαθιά, πρέπει να είναι έτσι (τέλειος), πρέπει να σου πεί ότι σε αγαπάει έτσι (όπως ο κεν στη μπάρμπι ή ο ρος στην ρέιτσελ) και όχι αλλιώς, πρέπει να σε έχει για θεά.
  • Το ζήτημα είναι πως όταν αγαπάμε κάποιον τότε βλέπουμε τα χαρίσματά του και όχι το αντίστροφο. Η αγάπη είναι που μας επιτρέπει να διαπιστώσουμε πόσο υπέροχο πλάσμα είναι ο σύντροφός μας.
  • Αν πρώτα δούμε και καταμετρήσουμε πόσα συν και πόσα πλην έχει ο άντρας ώστε μετά να πάρουμε απόφαση, τότε είμαστε καταδικασμένες: ακόμα κι αν αυτός είναι τρελός για εμάς, είμαστε εμείς οι ίδιες που δεν τον αγαπάμε, αλλά "αγοράζουμε" το προϊόν "άντρας" και διαμαρτυρόμαστε για τα λεφτά μας αν κάτι πάει στραβά.
  • Για αυτό μας λένε ανήθικες.
  • Τι θα γινόταν αν εκτός από το σεξ, οι γυναίκες απολάμβαναν και τον υπόλοιπο άντρα? Τι θα γινόταν αν οι γυναίκες έμεναν μαζί του όχι επειδή πληρεί κάποιες προϋποθέσεις αλλά επειδή ο άντρας αυτός τους αρέσει?
  • Ειλικρινά, και δεν το λέω για αστείο, βλέποντας όλη αυτή την ανόητη μοναξιά, και τις σχέσεις που γενιούνται και πεθαίνουν κάρμπον-κόπι των κατινίστικων θεαμάτων, βλέποντας στρατιές αντρών να μην ξέρουν πως να ικανοποιήσουν μία πριγκήπισσα και θλιμένες πριγκήπισσες να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους ούτε τον παραμικρό αυθορμητισμό, αλλά μόνο πήδημα, ειλικρινά πιστεύω ότι παιδικά όπως μπάρμπι και γουίνξ και πάττυ και διάφορα άλλα, πρέπει να καταργηθούν και να απαγορευτούν και να καούν τα αρχεία τους, άμεσα.
  • Γιατί τα αγορίστικα παιδικά δε σου υπαγορεύουν τί να λες και πως να χειρίζεσαι τη σχέση σου (ναι, να χειρίζεσαι, οι ηρωίδες χειρίζονται τα αγόρια τους. δεν είναι τερατώδες?)
  • Κάψιμο άμεσα!

11 σχόλια:

  1. Εεε δε νομίζω ότι προ του φεμινισμού δεν έκαναν οι γυναίκες σεξ. Απλά δεν το έλεγαν!
    Άσε που έχω την εντύπωση ότι μάλλον κάναν πολύ περισσότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πούστης που ανακάλυψε το φεμινισμό, άντρας πρέπει να ήταν.

    εμένα με ρώτησε κανείς αν ήθελα ισότητα;;;

    δεν ήθελα. αλλα με τη φορτώσανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου πώ, ρία,
    είχε και τα καλά του ο φεμινισμός, αλλά η υπερβολή στην ισότητα ήταν τελικά εις βάρος της γυναικείας ελευθερίας.
    Για να εξισορροπηθούν τα πράγματα πρέπει να απελευθερωθούν και οι άντρες από τις προκαταλήψεις αιώνων, οπότε είναι καιρός για το αντίστοιχο κίνημα, αυτό του μασκουλινισμού!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι!
    Δεν είναι δυνατόν οι κοπέλες να κάνουν ότι γουστάρουν και τα αγόρια να ακολουθούν κανόνες για τα πάντα!
    Τσακίστε τις!
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε άραψ, κοίτα τη να δεις που θα τις κάψει ζωντανές η αγορομάννα...
    χα χα χα χα .
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται, δήμητρα!Έχω προγραμματίσει τί είδους πεθερά θα είμαι!

    :)
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα γιατί, στα ώπα-ώπα θα τις έχω: το πιατάκι τους, το ποτηράκι τους, το σανό τους...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XA XA XA XA

    Άστα βράστα άραψ.
    Ετούτη εδώ , έχει πέσει μονή διπλή να αφαλοκόψει και τις κοπελλιές και τα αγόρια της..


    Ψιτ μαρή,,,
    , αυτές καλά έχεις κανονίσει να τις έχεις στο παχνί, αλλά σου έχει περάσει από τον μυαλό , αν τα κουκλιά σου , θέλουν να διατηρήσουν τους κρεμάμενους αδένες τους;;
    χχχχχχχχχχχχχχχχχααχαααχαχα.
    φιλιά, θα τα πουμε το σεπτέμβρη.
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!