Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Μικρόκοσμος

  • Μεγαλογιατρός της Πρέβεζας δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί με ασθενοφόρο το οποίο έχει βάψει κόκκινο από τη μέση και κάτω.
  • Γνωστός μου, γύρισε προ ετών από αμερική, άνοιξε επιχείρηση, φαλήρισε και "διορίστηκε" στο κτηματολόγιο. Τώρα παραπονιέται για τις περικοπές. Έχει να αγοράσει κοστούμι γιατί ο μπαμπάς του δεν είναι και κανένας άγιος...
  • Άλλος γιατρός, έκλεισε το ιατρείο του, "διορίστηκε" κι αυτός στο νοσοκομείο, όπου για μεγάλο διάστημα πληρώνονταν χωρίς να εργάζεται. Δεν υπήρχαν τα κατάλληλα όργανα και αναγκάστηκε να φέρει τα δικά του που ήταν αιωνόβια. Τώρα πίνει για να ξεχάσει τις περικοπές.
  • Θα κλείσει το "Φεγγάρι".
  • Πριν από μερικές ημέρες έγινε η πρώτη ληστεία τράπεζας στην Πρέβεζα. Την ώρα που φόρτωναν το ΑΤΜ, άγνωστοι έσπασαν με βαριές τα τζάμια και άρπαξαν σάκους με 120 χιλιάδες ευρώ.
  • Ακυρώθηκαν δύο συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή, λόγω μειωμένων προπωλήσεων.
  • Είδα σε κατάστημα με κινέζικα προσφορές -70%. Πολλά άλλα κινέζικα έχουν κλείσει.
  • Ανοίκιαστα μαγαζιά στην Κεντρική Αγορά. Ανήκουστο!
  • Κέντρο διασκέδασης αντί για D.J. βάζει playlist από το γιουτιούμπ.
  • Συγκεκριμένο σουπερμάρκετ γνωστής αλυσίδας έχει άδεια ράφια, όπως κάποτε στη ρωσία.
  • Το χειμώνα πολλές ταβέρνες μένουν κλειστές τις καθημερινές. Ανήκουστο!
  • Πάγος παντού.

7 σχόλια:

  1. Πάγος, έχεις δίκιο... Αλλά τώρα πληρώνουμε το ότι εδώ και δεκαετίες τρώγαμε από τα έτοιμα και τις επιδοτήσεις χωρίς ποτέ να σκεφτόμαστε το αύριο. Επενδύσεις δε γίνανε, και όπου γίνανε φροντίσαμε να τις καταστρέψουμε.

    Μου θυμίζει το παραμύθι με το τζίτζικα και το μέρμηγκα. Είναι σκληρό, αλλά έτσι είναι τα πράγματα και κάποτε θα ερχόταν ο καιρός να το μάθουμε (δια του παθήματος...) κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To 4 με εκπλήσσει και με στενοχωρεί. Όσο για τα υπόλοιπα, τίποτε δε μου κάνει εντύπωση (πλέον).

    Υ.Γ: λίγο άσχετο, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα πέριξ της περιοχής Κυανή Ακτή, το χορτάριασμα που καλύπτει το μισό δρόμο έχει ευννοήσει τα μέγιστα την απροειδοποίητη εμφάνιση στο δίαβα σας των συμπαθών ερπετών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Odysseas
    Το ξέρω. Όταν όμως το βλέπεις μπροστά στα μάτια σου είναι αλλιώς. Και η Ήπειρος ποτέ δεν ήταν ευνοημένη, μία αδικία που συνεχίζεται δυστυχώς.

    Ξανθιά Έλενα
    Άμα με δεις πουθενά, να ξέρεις ότι με τα μυαλά που κουβαλάω αν δε μου μιλήσεις ίσως και να μην αντιληφθώ ότι υπάρχεις, να το ξέρεις. Ρώτα και τη Δήμητρα, έχει πείρα.
    Πάρε κανα τηλεφωνάκι να τα πούμε από κοντα άμα βαριέσαι καμμία μέρα. Λέω το Σαββάτο να πάω στο χορωδιακό φεστιβάλ....χμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αραχτοί και λάιτ μια ζωή,τ'αγγούρι μπροστά μας και κάναμε πώς δεν το βλέπαμε,τωρα μας ήρθε εκ των όπισθεν και ζοριζόμαστε...
    και συγγνωμη δια την ...α(ν)θυ(η)ροστομίαν:))

    Καλο μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κλείσει το φεγγάρι;;;;
    Ε όχι!
    Απαράδεκτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως πουληθεί, διάφορα ακούγονται.
    Άνοιξε όμως ένα νέο μαγαζάκι πολύ όμορφο στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!