Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Παντρεμένοι κι οι δυό

  • Η δουλειά του είναι να είναι ωραίος, και την κάνει καλά. Κακά τα ψέματα, η εμφάνιση παίζει ρόλο και στον άντρα, είναι μέρος της γοητείας του. Ένα σφιχτογραμμωμένο κορμί, πανίσχυροι μύες, χαμόγελο κόλαση, χείλη, χέρια, πλάτες, όλα τέλεια και αρμονικά, αρρενωπός και γοητευτικός, αααααχ!
  • Οι βιολόγοι οι εξελικτικοί θα υποστηρίξουν, και ίσως να έχουν δίκιο, ότι ένας σωματικά εύρωστος άνδρας προσφέρει ασφάλεια στη σύντροφό του, και αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες κονταροχτυπιούνται για ένα μισοφόρι ενώ οι γυναίκες περιμένουν σαν τις ελαφίνες να διαλέξουν τον ισχυρότερο, αυτόν που θα επικρατήσει, εκείνον που θα επιβληθεί. Αυτά είναι πράγματα προαιώνια, χτισμένα μέσα στον ιππόκαμπο, γεννετικά και ακατανίκητα ένστικτα.
  • Μέσα στην κοινωνία όμως, ένας άνθρωπος, ένας άντρας, μπορεί να επιβληθεί με άλλους τρόπους, μπορεί να επικρατήσει έναντι των άλλων αρσενικών με άλλους τρόπους που υπερβαίνουν τη σωματική ρώμη σε αποτελεσματικότητα.
  • Ένας άντρας με μεγάλο εισόδημα είναι ισχυρότερος από έναν φτωχό, άρα έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει τη σύντροφό του καλύτερα από ότι εάν ήταν απλώς μπρατσαράς. Υπό αυτή την έννοια, η γοητεία που ασκεί το χρήμα και τα αποκτήματα στην ψυχή της γυναικός πηγάζει από το ίδιο ένστικτο, από το ίδιο γονίδιο και, φυσικά έχει το ίδιο ηθικό αντίκρυσμα (είμαστε όλες....ίδιες).
  • Όμως το χρήμα είναι κάτι που εύκολα μπορεί να χάσει κανείς. Ή, ακόμα κι αν δεν το χάσεις, είναι δυνατόν να μη σου χαρίσει την υπεροχή εάν δεν έχεις τα προσόντα να διαχειριστείς το χρήμα όπως πρέπει, δηλαδή να αποκτήσεις ισχύ.
  • Οι γυναίκες είναι (ή επιθυμούν να είναι) υπερήφανες για τον άντρα τους. Κάθε μία πιστεύει σε ένα μοναδικό χάρισμα που ξεχωρίζει τον σύντροφό της από όλους τους άλλους, και ενώ το σεξ, το κορμί, τα χρήματα και η τσαχπινιά μπορεί να είναι πιθανά δολώματα για την αλιεία ωραίας συντρόφου, κανένα από μόνο του δεν είναι αρκετό. Ακόμα κι αν όλα αυτά τα έχει κάποιος, όπως ο νεαρός της φωτογραφίας, μία γυναίκα μπορεί να τον περιφρονεί, γιατί αυτό που θέλουν οι γυναίκες, το υπέρτατο αφροδισιακό, είναι το μυαλό του άντρα. Με αυτό, μπορεί να υπερισχύσει, να γελοιοποιήσει τον αντίπαλό του, να σκλαβώσει το βλέμμα και την εύνοια της θηλυκής ανθρώπου. Ακόμα και το σεξ, είναι καλύτερο όταν υπάρχει επικοινωνία, και φυσικά, επικοινωνείς καλύτερα με κάποιον ευφυή.
  • Αυτό εξηγεί γιατί οι άντρες παντρεύονται μεγαλύτεροι και γιατί μερικές φορές κάποια ζευγάρια φαίνονται εκ πρώτης όψεως αταίριαστα.
  • Ένα από τα πιο εντυπωσιακά μυαλά της επικαιρότητας είναι ο Αντρέας.
  • Σε κάθε συνέντευξη, γονατίζει τους συνομιλητές του και είναι ικανός να σου αποδείξει ότι αυτό που εσύ βλέπεις ως άσπρο στην ουσία είναι μαύρο. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις συνεντεύξεις του, οι δημοσιογράφοι ξεκινούν με οιμωγές και ιαχές αλλά στο τέλος πάντα και πανομοιότυπα αποχαιρετούν με την ουρά στα σκέλια, ειδικά σε αυτή που παραθέτω πιο κάτω. Πάντα έχει ένα πρόχειρο σκάνδαλο της προηγούμενης κυβέρνησης να τρίψει στα μούτρα του αντιπάλου του και σε κοιτάει στα μάτια με τόση αμεσότητα που δεν μπορείς παρά να τον πιστέψεις, ότι πράγματι πονάει που πετσοκόβει τις συντάξεις. Είναι, επικοινωνιακά, άφταστος.
  • Έτσι λοιπόν, ενώ με το πρώτο δείγμα ανδρός μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα για κάποιο διάστημα, με ένα τόσο κοφτερό μυαλό μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρη η γυναίκα.
  • Μόνο που δεν θα μπορείς να του κάνεις κρεβατομουρμούρα ούτε να προφασιστείς πονοκέφαλο γιατί ακόμα και εκεί, θα έχει επιχείρημα!
  • Ένας άντρας-πρόκληση.

18 σχόλια:

  1. κι εγώ που νόμιζα οτι αναφερόσουν στον..Βγενόπουλο!!!
    έτσι είναι αν έτσι νομίζετε...
    καλή ΑνΆΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αθηνά, αν έχεις ερωτευτεί τον Λοβέρδο ιδίως αυτή την εποχή μην το λες δημόσια γιατί θα γίνεις η νο2 καταζητούμενη πολίτης στην Ελλάδα μετά τον συνταξιούχο που πρόσφερε τη σύνταξή του στον Παπανδρέα....:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. guys, ήρεμα

    πλάκα κάνουμε, η ετικέτα λέει χιούμορ, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποκλίνομαι για πολλούς λόγους. Πρώτον, επειδή συμφωνούμε περί κινήτρων αντρών και γυναικών, (προφανώς στον δικό μου μικρόκοσμο ανεβαίνεις ψηλά όταν συμφωνείς μαζί μου :), δεύτερον επειδή ο πρόλογος ήταν εξαίσιος για να φτάσεις στον Λοβέρδο, τρίτον επειδή το blog σου είναι σαν την Ελλάδα και σαν τις κατσαρίδες (ποτέ δεν πεθαίνει), τέταρτον επειδή μου έπεσαν τα κλειδιά μου και τα ψάχνω.

    Καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης, να το κατοχυρώσω αν δεν έχει ποτέ πει κανείς κάτι τέτοιο: οι γυναίκες παντρεύονται τους άντρες ελπίζοντας πως μετά το γάμο αυτοί θα αλλάξουν, ενώ οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες ελπίζοντας πως θα μείνουν ίδιες. (Θέλει βελτίωση, το ξέρω, αλλά το νόημα βγαίνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι σίγουρος πως ο Λοβέρδος δεν άλλαξε μετά το γάμο του αλλά αλλάζει δέρματα μετά τον διορισμό του, οπότε… εκτός από καλλίγραμμος και ευκατάστατος, είναι και ευπροσάρμοστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθηνα,

    το διαβαζα με επιταχυνομενη αγωνια, να γνωρισω επι τελους τον ανδρα των ονειρων μου και ομολογω οτι στο τελος με πεταξες στη γωνια σαν στιμμενο σφουγγαροπανο! Παλι απρακτη θα φυγω.

    Λοιπον, το θεμα ειναι οι δημοσιογραφοι που παιζουν στο σκοπο που τους παιζουν οι θεομπαιχτες. Στο βιντεο τωρα, ποιος καθεται και τρωσει την τριπλα που τους κανει ο Λοβερδος; Το διδυμο φυσικα. Και το ξερουν απο τα πριν, γιατι δεν τους το πεταξε στα μουτρα και στα ξαφνικα ο Λοβερδος, αλλα το ειχανε στησει το σκηνικο απο νωρις. Φαινεται ξεμειναν απο συνταξιουχους και το ριξανε στους φαρμακοποιους τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τζο, βλέπω ότι σε ακούμπησε το θέμα και ότι συγκινηθηκες με αυτό το μπάνικο παιδί.
    Να πω καμμία καλή κουβέντα για σένα?
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κυνική μου φίλη, μαζί σου. μην ξεχνάς ότι κάνουμε πλάκα κα ότι το κείμενο είναι ψιλο-ειρωνικό!!!!

    Χρησιμοποιώ το τέχνασμα των εννέα αληθών προτάσεων, το ίδιο που κάνει και ο Αντρέας στο βίντεο, δλδ να χρησιμοποιώ 9 αληθείς προτάσεις (γίνονται ρεμούλες, η νδ τα έκανε μαντάρα, οι προμήθειες των νοσοκομείων είναι σκέτη λέρα, κτλ) για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις και όχι ο δικός του μισθός.

    Πάντως αυτά που επικαλείται, είναι πραγμταικά γεγονότα και συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας, μην το αρνηθείς αυτό τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νομίζω μάλιστα ότι είχες γράψει κι εσύ η ίδια ένα κείμενο σχετικά με τις προμήθειες των φαρμάκων στα νοσοκομεία, αν δεν κάνω λάθοςΊσως να το συγχέω με άλλο ιστολόγιο, τότε με τη γρίππη πολλά είχανε γραφτεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "...γιατί αυτό που θέλουν οι γυναίκες, το υπέρτατο αφροδισιακό, είναι το μυαλό του άντρα."

    Φίλοι μου όταν ακούτε τέτοια πράγματα από γυναίκα ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. Αν ήταν αλήθεια αυτά, θα έτρεχαν όλοι στις βιβλιοθήκες κι όχι στα γυμναστήρια. Ακόμη κι αν έχεις ΙQ 170, να είσαι σίγουρος ότι μπορεί να σε αφήσει σύξυλο για να πάει με ένα χιμπατζή με σφιχτό κώλο και φαρδιές πλάτες.

    Κι αν δεν ήταν ο Λοβέρδος λεπτός, κομψός και γοητευτικός, ούτε φτύσιμο δεν θα χαλάλιζε η ιστολόγα μας για πάρτη του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακάρι να είμαι και εγώ ένας "Ένας άντρας-πρόκληση.".

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι το σημαντικό σε μία σχέση είναι να έχει το ταίρι σου φαιά ουσία ανεξάρτητα από το φύλο του.

    Το σεξ είναι πάρα πολύ καλό αλλά πρέπει να υπάρχει και ουσιαστική επικοινωνία ανάμεσα στα 2 συμβαλλόμενα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να συμπληρώσω συμφωνώντας με τον αταίριαστο ότι η αλήθεια είναι κα΄που στη μέση.
    Όντως μπορεί οι γυναίκες να συγκινούνται με το μυαλό του άντρα ερωτικά.Όμως ερωτικά με ένα τρόπο που τις κάνει να γράφουν στα μπλογκ για αυτόν ή να συζητάνε με τις φίλες τους.
    Όταν όμως ο τύπος διαθέτει ένα στιβαρό μασίφ 20άποντο "εργαλείο", είναι έτοιμες για ένα καθόλου ερωτικό, ολονύκτιο κρεββάτι.

    Εγγυημένα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αταίριαστε φίλε μου, αυτός φυσικά είναι και ο λόγος που δεν χρησιμοποίησα στο παράδειγμά μου τον Πάγκαλο ή τον Βενιζέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ιωαννίσκε, τα είπες όλα, εκπροσώπησες επάξια το φύλο σου: το σεξ είναι καλό.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ε! νικολό!
    κοίτα, αν μιλάς για τη διασκέδαση της μίας νύχτας, εννοείται ότι ο γεωργουλης είναι ΘΕΟΣ!
    Όμως, οι άνθρωποι αναζητούν τη σταθερότητα και την σιγουριά, για αυτό και εκτιμούν περισσότερο τις μακροχρόνιες σχέσεις, παρά τις βραχύβιες, οπότε σε αυτή την περίπτωση, Λοβέρδος δαγκωτό!
    (μην το πείτε στον σύζυγα, ε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επι του ημισοβαρου της αναρτησης: ας μην υποτιμουμε το εμφανισιακο, ουτε το σεξ. Ειναι γεγονος πως το πρωτο πραγμα που βλεπεις στον αλλο, ειναι η εμφανιση. Επισης, αν υποθεσουμε οτι καποια ειναι "παλαιων αρχων", το τελευταιο που βλεπει σε καποιον ειναι το σεξ. Οποτε ολα ξεκινανε απο την εμφανιση και τελειωνουν στο σεξ.

    Επισης, ειναι ευρεως γνωστο πως απο τη στιγμη που θα σηκωθει ενας αντρας για να μιλησει σε μια γυναικα,μεχρι τη στιγμη που θα πει "Καλησπερα", εχει ηδη ληφθει απο τη γυναικα 95% της αποφασης για το αν θα συνεχισει μαζι του.

    Οσο για το υπολοιπο μερος της αναρτησης, πιστευω πως ενας πιο στιβαρος και σθεναρος αντρας οπως ο Παγκαλος εμπνεει μεγαλυτερο αισθημα ασφαλειας, οποτε αποτελει ιδανικοτερο συντροφο. Βεβαια, το σεξ με τη γυναικα απο κατω (αν οχι το σεξ γενικοτερα) μαλλον τιθεται εκτος συζητησης, αλλα τι ειναι το σεξ μπροστα στην ασφαλεια και τα πνευματικα καλλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!