Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Σκανδαλόμετρο

  • Ήδη διανύουμε τον δεύτερο μήνα διακυβέρνησης πασόκ και κανένα σκάνδαλο δεν έχει ταράξει ακόμα τα νερά της δημοσιότητας. Βέβαια ειναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ήδη η προηγούμενη κυβέρνηση τέτοια εποχή είχε δώσει στίγμα διοργανώνοντας φιλολογικά τσάγια όπου τα αξιότιμα μέλη της διάβαζαν ποιήματα με περισσή χάρη, πάντα όμως στα πλαίσια της σεμνότητας και της ταπεινότητας.
  • Ο χρόνος μετράει ήδη.
  • Για να δούμε λοιπόν!

6 σχόλια:

  1. Ναι, ρε γμτ!
    Εχουν μείνει πίσω αλλά που θα πάει στο β' ημίχρονο θα ρίξουν 5!!!
    :-DD

    Καλημέρα Αthinovio!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @athinovio
    Καλημέρα.Συγνώμη για την καθυστέρηση,όπως παρατηρώ έχουν περάσει αρκετές μέρες για να απαντήσω αλλά θα το κάνω αμέσως.
    Σχετικά με όσα ρωτάτε για να μάθετε την προσωπική μου άποψη πιστεύω ότι όλα είναι απλά ένα μεγάλο παιχνίδι των φαρμακευτικών εταιρειών.
    Δεν φοβάμαι την «νέα» γρίπη, ίσως είναι μια γρίπη όπως όλα τα χρόνια με συνάχι και πυρετό. Μάλλον τα δελτία ειδήσεων περισσότερο τρομοκρατούν τον κόσμο παρά τον ενημερώνουν και τον προστατεύουν.
    Στο χώρο εργασίας μας είχαμε δύο κρούσματα και μοιράστηκαν μάσκες για να μην κολλήσουμε. Τα άτομα γύρισαν την αμέσως επόμενη μέρα κ μας είχαν απομονώσει. Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά είναι φοβισμένοι. Δεν ξέρω αν σας κάλυψα απόλυτα σε αυτό που ρωτάτε.
    Σας άφησα την άποψη μου κ στο blog σας. Ευχαριστώ για το σχόλιο και ότι χρειαστείτε μην διστάσετε.
    Καλό απόγευμα.
    (συγνώμη για το άσχετο σχόλιο,το έκανα μεταφορά από το blog μου)
    Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπίζω να μη συμβεί αυτό κίκοπα γιατί θα χάσω την ψυχραιμία μου.

    Νένι
    σε ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να υπενθυμισω οτι τετοιο καιρο, οταν εξελεγη η ΝΔ με το συνθημα "τερμα τα δικα μας παιδια", σε ολες τις σημαντικες θεσεις του δημοσιου και του στρατου ειχαν ηδη απομακρυνθει οι τοτε διευθυντες, και τοποθετηθει Νεοδημοκρατες, ακομα και συνταξιοδοτημενοι.

    Τοτε ημουν στο Πολεμικο Ναυτικο, και θυμαμαι οτι συμμετειχα σε τουλαχιστον 2 αλλαγες αρχηγων και διοικητων, με το που βγηκε η ΝΔ.

    Να θυμισω επισης οτι ο κ. Καραμανλης, που προεκλογικα μας ειχε ζαλισει τα ουμπαλα με αξιοκρατια, διαφανεια, σεβασμο στους θεσμους κτλ, εκανε υφυπουργο εναν πρωην Ναυαρχο.

    Εκτος απο το ηθικο σκελος, καθως και το ποσο ειχε ξεπουλησει τα παντα ο συγκεκριμενος ανθρωπος κατα τη διαρκεια της καριερας του προκειμενου να γινει αρεστος στους πολιτικους (κατι που ολοι μπορουν να φανταστουν, αλλα μονο οσοι ηταν στο Ναυτικο τοτε ξερουν σε ποιο σημειο) υπηρχε και ενα νομικο ζητημα.

    Ενας ενστολος θεωρειται στρατιωτικος για 30 μερες ακομα μετα την αποστρατεια του. Αυτο το ξερουν και οσοι εχουν κανει θητεια, αφου θα εχουν ακουσει οτι αν κανεις καποιο αδικημα συντομα μετα την απολυση σου, δε σε μαζευει η αστυνομια αλλα η στρατονομια. Συνεπως, η τοποθετηση του Ναυαρχου στο υπουργειο ηταν ξεκαθαρα παρανομη.

    Το γεγονος αναφερθηκε στα γρηγορα απο τον τυπο, και ξεχαστηκε.

    Αυτα, φυσικα, ειναι μονο λιγα απ οσα εκανε η ΝΔ με το που βγηκε.

    Kikop,πιστευω οτι το ΠΑΣΟΚ εχει δειξει πολυ καλα σημαδια ως τωρα, και ακομη κι αν ηθελε να συναγωνιστει τη ΝΔ σε διαφθορα, θα δυσκολευοταν πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαζουμε κανενα στοιχηματάκι για το πού υπάρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σκασει το σκάνδαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κουτάβι

    και μετά απορούσανε και δεν ήξεραν γιατί χάσανε τις εκλογές. "Πρέπει να αναζητήσουμε τα αίτια..."
    Τι να πείς....

    κυνική κυρία
    εγώ ποντάρω κατά μάιο μεριά το πρώτο να σκάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!