Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Θέλει το Αθηνόβιο να κρυφτεί και ο Σαμαράς δεν την αφήνει

Ο ξεφτύλας πάει να περάσει και τη φετινή χρονιά χωρίς να κάνει τίποτα, με το γελοίο επιχείρημα ότι "ο λαός πονάει, ας κάνουμε ένα διάλειμμα", πράγμα που αποδεικνύει ακριβώς το πόσο ξεφτύλας είναι, που όταν είναι να πουλήσει κομμάτια ελλάδας το κάνει γρήγορα-γρήγορα και συνοπτικά, αλλά αν είναι να πειράξει τα σπλάχνα του πέντε μέρες κοσκινίζει, με την πρόφαση ότι διαμαρτύρονται.

Και να οι "αξιολογήσεις" και δώστου η "αναδιάρθρωση" και ξανα-μανά η "αναπτυξιακή πορεία" και νααααα κάτι αριθμοί αναρίθμητοι, με το συμπάθειο κιόλας και τίποτα δεν αλλάζει, οι επίορκοι στη θέση τους να λαμβάνουν τον χαφιεδίστικο μισθουλάκο τους συνεχίζοντας τη δράση τους, και να η συγκάλυψη της καραμανλικής δράσης γιατί θα τους έπαιρνε κι αυτούς η μπάλα.

Και σκέφτεται το αθηνόβιο, χαιρέκακα όπως πάντα, μια χαρά τα πάει το παληκάρι. Κακώς ψήφισα τσίπρα πριν από 8 μήνες. Κακώς, πολύ κακώς, διότι αυτό το "φωτιά και μπούρμπερη" που λέω όλην ώρα αυτός το κάνει ακριβώς όπως το είχα προβλέψει και μάλιστα ακόμα καλύτερα διότι επανέφερε χαφιεδίστικες πρακτικές που είχαμε να δούμε από την δικτατορία, όπως το ελεύθερο να διορίζουν οι δήμαρχοι ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ χωρίς ασεπ και να μπαίνουν στις διάφορες δυνάμεις (αστυνομία και στρατό) όχι με εξετάσεις για να ανέβει λιγάκι το επίπεδο να μην είναι ο αστυνομικός γουρούνι, αλλά έτσι, όπως πριν που έμπαινε όποιος ήταν καλύτερος χαφιές. Ξέρεις τί σημαίνει αυτό φίλε μου ηλίθιε; Σημαίνει δύο πράγματα: α)παιδεία τέλος και β)φακέλωμα. Είσαι ευχαριστημένος; Θεωρείς ότι εσύ την έχεις καλά επειδή είσαι καθεστωτικός; Περίμενε και θα δείς. Γιατί εχθρός του καθεστωτικού είναι ο καθεστωτικότερος.

Κι ενώ λέγαμε ότι το πασόκ έχει στον έλεγχο του όλα τα μήντια, τώρα η ακροδεξιά (στην περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει) κυβέρνηση εκτός από τους βουλευτές που εκτελεί επί τόπου με την παραμικρή έκφραση γνώμης, έχει και σύσσωμα τα μέσα, σκάη , μέγκα, και όλο το σκυλολόι να λιβανίζουν τα αίσχη σα να πρόκειται για θαύμα: "Πολιτική λύση, ωσαννά! Δεν χρειάζεται να απολύσουμε τους επίορκους! Βρήκαμε πολιτική λύση! Ούτε να πειράξουμε τους μεγαλοκλέφτες, φταίει ο παπακωνσταντίνου! Ζήτω η πολιτική λύση!"  Και βγαίνει το κανάλι της συμφοράς με φαμφάρες  να ανακοινώσει ότι άλλαξε το κλίμα, κι εσύ το πιστεύεις κια υτό παρόλο που είσαι ακόμα φτωχότερος και το υπόλοιπο δελτίο΄ειδήσεων είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο όπως πριν τις εκλογες.

Και λέω εγώ, τώρα, πάρτε χαμούρες, συντάξεις και φάρμακα. Όταν βγαίνατε στις πλατείες αγανακτισμένοι, νομίζατε ότι η αξιολόγηση και το άνοιγμα των επαγγελμάτων ήταν το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί και θέλατε, ακόμα θέλετε, να κρεμάστε αυτόν που το πρότεινε. Κι αυτός ήξερε ότι έτσι θα αντιδράσετε και το εκμεταλλεύτηκε, σας άφησε με τους χειρότερους εαυτούς σας και τώρα είναι ο στοχαστής των πάντων και πάρτα εσύ μαλάκα, που δεν ήθελες να ανοίξει το επάγγελμα του ταξιτζή και τώρα τον πληρώνεις τρίδιπλο. Δεν ήθελες να απολυθείς από το δημόσιο, ούτε να αξιολογηθείς και τώρα ψάχνεις υπηρεσίες στα άχυρα, κι αυτοί έχουν τους διευθυντάδες στη θέση τους, χωρίς ούτε μείωση ούτε τίποτα, κι εσύ νομίζεις ότι 500 ευρώ είναι τύχη και ότι το λίντλ θέλει το καλό σου.

Και το σπλάχνο σου που είχες με θυσίες βάλει στο δημόσιο, ντε και καλά να παίρνει ένα μισθό, να είναι σε γραφείο γιατί η δουλειά στην ελλάδα είναι ντροπή, τώρα σαν ανίκανος και άχρηστος που είναι αδυνατεί να κάνει αυτό που χρειάζεται για να σε σώσει. Εκτός από τους πολιτικούς που σου αξίζουν, έχεις και τον δημόσιο τομέα που σου αξίζει, "Έλληνα".

Και τον εκβιασμό "αν απολύσω δυ τότε θα χάσετε πελάτες" όχι μόνο τον χάφτετε αλλά θέλετε ακόμα πιο απελπισμένα να χωθείτε, χωρίς να σας περνάει από το μυαλό ότι αυτά που πληρώνει ο δυ στο μαγαζί, τα παίρνει από την άλλη τσέπη το κράτος  διπλά και τρίδιπλα για να τους πληρώνει και να τους κάνει και δωράκια όσο πιο καλοί κλέφτες είναι.

Κατάλαβες γιατί δεν έπρεπε να είχες αγανακτήσει;

Γιατί η αγανάκτηση ήταν στημένη, ώστε να εμποδίσεις σα μ@*@*@ς που είσαι αυτό που θα σε έσωζε. Πάρε τώρα μια μερίδα Σαμαρά στα κάρβουνα, με λιγότερο από το ένα τρίτο να κυβερνά και να μην κάνει τίποτα εκτός από θεατρινίστικες ομιλίες με βραχνή φωνή κι από πίσω δίνει στον Στουρνάρα το κλειδί για τις καταθέσεις σου, την ίδια στιγμή που τα φιλαράκια του τα καλύπτει, χωρίς να ανοίγει τους λογαριασμούς τους, ούτε να τους φορολογεί, ούτε να τους ελέγχει και αν τους ελέγξει θα είναι ΑΦΟΥ σιγουρευτεί ότι πρόλαβαν να τα κρύψουν αλλού, όπως η Ντόρα που ενώ πιάστηκε στα πράσσα, τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Κατάλαβες;

Κατάλαβες "αγανακτισμένε" της κακιάς ώρας;
Ο Σαμαράς θα σου απαγορεύσει όχι μόνο την απεργία, αλλά ακόμα και το να υψώνεις τη φωνή σου, κι εσύ θα χαίρεσαι που πιάσανε ένα περιπτερά που δεν έκοψε απόδειξη για μία τσίχλα.

Αλλά, τί να κάνουμε, Αφού η πλειοψηφεία νικάει και οι εύπιστοι είναι περισσότεροι, τότε έτσι θα πορευτούμε, να μας κλέβει όποιος θέλει, αρκεί να μην είναι ο γαπ, γιατί αν έρθει ο γαπ θα ανοίξει τα επαγγέλματα.

Είσαι άξιος της τύχης σου.
Οικτρό, ομολογώ.


2 σχόλια:

  1. Η λύση θα έρθει όταν πάψουμε να παρακολουθούμε δελτία ειδήσεων και τούρκικα που μας υποβάλλουν σε κανονική πλύση εγκεφάλου και να αφουγκραστούμε την πραγματικότητα που ζούμε με την ελάχιστη λογική που μας έχει απομείνει (μην υποτιμούμε το γεγονός ότι ακούγοντας τόσα χρόνια βλακείες, θεωρούμε ότι ακούμε κάτι απολύτως φυσικό). Τότε μόνο μπορεί να αλλάξουμε προς το καλύτερο.
    Εσύ θα το ξέρεις από πρώτο χέρι. Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Ακόμα και ο Χίτλερ εκεί βασίστηκε και έριξε τους Γερμανούς στον πόλεμο. Είχε μαλλιάσει η γλώσσα του να τους επαναλαμβάνει ότι ήταν και γαμώ και έπρεπε να ηγεμονεύσουν και αυτοί απλά το πίστεψαν. Αυτό έχουμε πάθει και εμείς. Είμαστε στην μέση μιας προπαγάνδας, όπου μας σπρώχνουν προς το κακό και εμείς νομίζουμε ότι είναι για καλό μας.
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Είμαστε στην μέση μιας προπαγάνδας, όπου μας σπρώχνουν προς το κακό και εμείς νομίζουμε ότι είναι για καλό μας."

    Ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!