Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Πως να επιβιώσετε καταπιέζοντας τα ένστικτά σας

  • Γενικά είναι αποδεκτό, ότι τα ώριμα φρούτα είναι γλυκύτερα από τα άγουρα, άρα αυτός είναι ο λόγος που η γεύση είναι έτσι ρυθμισμένη ώστε να μας ευχαριστεί η γλυκιά γεύση. Για αυτό μας αρέσουν τα γλυκά. Το λίπος, δυσεύρετο και δύσκολο να αποκτηθεί στη φύση, μας αρέσει και μάλιστα είναι έτσι ρυθμισμένο το μυαλό μας ώστε μόλις το βλέπει να πέφτει με τα μούτρα, για να σιγουρέψει ότι θα έχει λίπος να πορευτεί και αύριο. Ανάλογα, ότι μας φαίνεται πως μυρίζει όμορφα, ότι καταλαβαίνουμε σαν απαλό και μαλακό, όλα αυτά είναι ρυθμισμένα από το ανώτερο Ον που λέγεται μαμά Φύση, ώστε να μας βοηθούν να επιζήσουμε. Όμως, όλα αυτά ρυθμίστηκαν υπό άλλες συνθήκες, μακράν χειρότερες από αυτές που ζούμε τώρα. Το φαγητό δεν το αποκτούμε ξεκοιλιάζοντας αγρίμια, το λίπος είναι εύκολα προσβάσιμο στα υπερκαταστήματα και η όμορφη ευωδιά είναι πλέον χημικής προελεύσεως.
  • Σα να μην έφτανε αυτό, οι πουτάνες οι γυναίκες βρήκαν τρόπο να ξεγελούν το μυαλό των αντρών και όχι μόνο τονε βρήκαν, αλλά τον είπαν και στους άντρες, που ως γνωστόν δύο δράμια μυαλό δεν έχουσι, και έγινε εδώ το έλα να τρείς.
  • Και επειδή μόλις είπα τρείς ο νούς ορισμένων πήγε αλλού, να εξηγηθώ.
  • Ο νούς, έχει κάτι γιου-ες-μπι που είναι οι αισθήσεις. Ότι του πούνε, αυτός τις πιστεύει, όπως ο άντρας τις ανήθικες γυναίκες, όλες δηλαδή. Γλυκό σου λέει η λεγάμενη? Τρώς εσύ. Μεγάλο βυζί σου λέει? Πέφτεις με τα μούτρα εσύ, γιατί άμα δεν πιστέψεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου τι να πιστέψεις άλλο πια στον παλιόκοσμο ετούτο... Οπότε, οι πονηρές οι γυναίκες που θέλανε χέρια για τις βαριές δουλειές και προστασία, και ξέρανε που τα σερνικά μόνο ένα κεφάλι έχουνε για οδηγό, σκεφτήκανε ότι όποια ορίζει το κεφάλι τούτο, ορίζει και τον άντρα, μαζί με τα μούσκουλα και την ισχύ και ότι άλλο προκύψει.
  • Βρήκανε λοιπόν τα φτιασίδια, και με αυτά ξεκίνησαν τον πολιτισμό.
  • Κόκκινα χείλη η μία, μεγάλα στήθια η άλλη, μισοφόρια πρόστυχα ή άλλη και σταματημό δεν έχει, οι δε άντρες καμμία αντίρρηση δεν είχανε γιατί άμα έχεις τόσα θηλυκά να σφάζονται για πάρτη σου τι άλλο θέλεις , σωστά? Το πράμα δε σταμάτησε όμως εκεί.
  • Εκτός από τον εαυτό τους, οι γυναίκες, που όπως είπαμε είναι όλες τους ανήθικες, μηδεμίας εξαιρουμένης (εκτός εμού όπως έχουμε πει πολλές φορές), σκέφτηκαν ότι μπορούνε να στολίσουνε με φτιασίδια κι άλλα πράματα, όπως τα φαγητά και τα σπίτια και ότι υπάρχει τριγύρω, έτσι ώστε να ταιριάζει με τους σκοπούς τους, και αυτό δεν ήτανε κακό, καλοπερνούσανε οι άνθρωποι. Τα φαγητά τα στολίσανε με ζάχαρη και αλάτι, τη συνουσία τη στολίσανε με ένα σωρό τερτίπια, τα σπίτια τα στολίσανε με ένα σωρό ανέσεις. Χτίσανε θαυμαστά και υπέροχα πράγματα, έφτασαν να ζούνε κορακοζώητοι και να έχουνε όλα τα καλά. Και, φυσικά, επετεύχθη και ο αρχικός σκοπός των γυναικώνανε, που ήτανε το περισσότερο σεξ και ο έλεγχος του αντρικού νού.
  • Μόνο που το σώμα είναι φτιαγμένο για τα λίγα και όχι για τα πολλά. Είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα και όχι για τα εύκολα.
  • Άρα, πλέον, για να ζήσει κανείς καλά, χωρίς να αρρωστήσει ή να σκάσει από το πολύ φαγητό, πρέπει να πάει κόντρα στα ένστικτά του.
  • Η γλυκιά γεύση που μέχρι τώρα ήταν σύμμαχος, τώρα είναι το μεγαλύτερο δηλητήριο, γιατί ένας θεός ξέρει από που την έχουνε φέρει και πως τη φτιάξανε. Το σεξ είναι επικίνδυνο γιατί άλλος ένας άμα γεννηθεί δεν θα έχουμε να φάμε, άρα πλέον ο σκοπός είναι λιγότερο σεξ, όμως αυτό το βολέψαμε με την αντισύλληψη, γιατί αν δεν τρώς ούτε κάνεις και καμμία ανηθικότητα το βράδυ τι να την κάνεις τη ζωή. Τα μπάνικα νεαρά άτομα του αντίθετου φίλου είναι πλέον και αυτά ψεύτικα, μέσα-έξω.
  • Ήγουν , τουτέστι, δηλαδή, με άλλους λόγους, ήτοι, είναι απαραίτητο πια να πολεμήσει ο άνθρωπος το ίδιο του το μυαλό για να περάσει καλύτερα, για να επιζήσει, για να μετριάσει τς συνέπειες της υπερβολικής καλοπέρασης.
  • Θα σου λέει το μυαλό, η γλώσσα, η γεύση, η οσμή και το σώμα σου ολόκληρο ότι αυτή η πίττα είναι ακριβώς που χρειάζεσαι, κι εσύ θα χαστουκίζεις τον εαυτό σου για να μη φάς. Θα σου λένε τα μάτια σου και τα χέρια σου και τα αυτιά σου ότι αυτή εδώ η γυναίκα είναι τέλεια, ότι τώρα αμέσως θα τη βάλεις χάμω κι ωστόσο θα ξέρεις από μέσα σου με πίκρα ότι το μαλλί είναι επί τριωρίας ταλαιπωρημένο για να δείχνει έτσι, ότι το βυζί άυριο θα είναι ξε( ή ξανά-)φουσκωμένο, ότι η μυρουδιά που σε τρέλανε είναι ψεύτικη και γεννήθηκε σε μπουκάλι, ότι το βλέμμα που σε τρέλανε δεν είναι πόθος αλλά ναρκισσιστική εκδίκηση, σα να σου λέει "Εγώ άλλαξα τον εαυτό μου για σένα, άλλαξα το σώμα και τον εαυτό μου μόνο και μόνο για να με θές. Τώρα θα με αγαπήσεις ρε πούστη!". 'Ετσι λέει με τα μάτια της αλλά εσύ σε λίγο θα είσαι φευγάτος και εκείνη θα μείνει με την αλλαγή στο χέρι. Και αυτή θα πρέπει να πολεμήσει την ίδια της τη φύση για να επιβιώσει.

3 σχόλια:

  1. θεέ μου , δεν το πιστεύω,αυτή θέλει να γίνουμε όλοι λοστρόμοι.
    :)))
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα και η εποχη μας εχει δυσκολιες, απλα διαφορετικες απο το παρελθον...Ο προιστορικος παλευε με το ζωντανο για να το σκοτωσει και να το φαει, κι εμεις παλευουμε με το πιτογυρο για να μη το φαμε...

    Οσο γι αυτο που ειπες για τις γυναικες, ας σου μεταφερω την εμπειρια φιλων μου κτηνοτροφων, ωστε να καταλαβεις οτι η υποθεση ειναι πολυ παλιοτερη απ οτι νομιζουμε.

    Το ξερεις οτι τα σκυλια "κανονιζουν" αλεπουδες; Οταν μια αλεπου πλησιασει σε μια στανη, και δει οτι υπαρχει αρσενικο τσοπανοσκυλο, πλησιαζει, του κουναει την ουρα της, και του καθεται. Αυτος, αργοτερα, την αφηνει να μπει στη στανη!Γι αυτο το λογο προτιμουνται τα θηλυκα σκυλια για φυλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι, δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου, δήμητρα.
    Απλά μία διαπίστωση κάνω.

    φοίβο
    ε, αυτό πια...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!