Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Να τους δω να τρέχουν

  • Όταν τέλειωσαν οι εκλογές και άρχισε τις απανωτές εντυπωσιακές κινήσεις η γαποκυβέρνηση, έλεγα ότι αν ο γαπούλης πραγματοποιήσει όσα υποσχέθηκε, θα τον εψήφιζα ισοβίως, μέχρι που να μου σαλέψει και να συνομιλώ με τα ξωτικά.
  • Ένα όμως κενό μου έμεινε.
  • Η ατιμωρησία.
  • Ο τσοβόλας και ο κωσκοτάς καθήσαν στο εδώλιο.
  • Γιατί όχι και ο βουλγαράκης, και το ταχυδρομάκι, και ο σουφλιάς και εφραίμ και ο γρηγοροφονιάς, και ο χριστοφοράκος και ο ιπτάμενος γενικός ?
  • Θέλω να την πληρώσει κάποιος ή καλύτερα όλοι τους.
  • Τρελαίνομαι όσο ακούω για μέτρα και λιτότητες και φορολογίες για εμάς, κι αυτοί λες και δεν τρέχει τίποτα ζούν από τα κλεμμένα και χαίρονται τις χαρές της ζωής, ατενίζοντας το χάος αφ'υψηλού.
  • Αν δεν την πληρώσει κάποιος , δεν θα υπάρχει τίποτα.
.

7 σχόλια:

  1. Πραγματικα πιστευεις οτι υπαρχει περιπτωση να τιμωρηθει πολιτικος στη χωρα αυτη;

    Κορακας κορακου ματι ΔΕ βγαζει λεει μια παροιμια.


    Καλημερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως να σου θυμισω τα περι (μη) ευθυνης υπουργων.....Καλημερα ολη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αθηνούλα,ετούτα τα μανάρια τα τελευταία, σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί ο Κοσκωτάς μπήκε στη φυλακή.Μη μου πεις πως δεν το σκέφτεσαι!
    δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά δεν είμαι τόσο εκδικητικός, το κρατάω για την προσωπική μου ζωή το "συναίσθημα" >:)
    Ναι, λογικά, και σωστή επιταγή, είναι η τιμωρία, και περισσότερο η αποκατάσταση της αδικίας, πέραν της ίδιας της τιμωρίας, αλλά δεν το θεωρώ αυτοσκοπό.
    Πρωτίστως θέλω να διορθωθούν τα πράγματα.
    Άλλωστε, καλή μου, οι άνθρωποι που φτιάχνουν τους νόμους, έχουν φροντίσει να μην είναι δυνατή η τιμωρία τους, ότι και αν λέμε και βαυκαλιζόμαστε. Ο νόμος δεν αποτελεί ήθος. Εξ ου και εγώ δεν είμαι νομολάτρης και κάθε φορά που ακούω για "εφαρμογή νόμων", λύνομαι στα γέλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πω την αλήθεια, μάλλον και εγω αρχησα να μιλώ με ξωτικά τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Αθηνά,

    Αναμφισβητητα για να αλλάξει κάτι στην ελληνική κοινωνία θα πρέπει να σταματήσει αυτό το καθεστως της ατιμωρησίας. Ομως υπάρχει τρόπος να κάνεις πολλές λαμογιές νόμιμα. Και ειλικρινά όσο κι αν δεν μας αρέσει, όλες οι πράξεις (ή έστω σχεδόν όλες) της προηγούμενης κυβέρνησης βασίζονταν τα λανθασμένες επιλογες και όχι σε παράβαση τυ νομου. Είναι αδύνατον δηλαδή να σύρεις κάποιον στα δικαστήρια για τα ομόλογα. Ο νόμος λέει ότι πειτρέπεται ο διοικητής του ταμείου να διαλέγει επενδύσεις. Διάλεξε λοιπόν και έχασε. Τίποτα παράνομο. Ασχετα αν αυτή που διάλεξε ήταν μία δεδομένη αποτυχία και απλά αυγάτισε το μπονους κάποιων. Οι μόνοι που θα μπορούσαν να τιμωρηθούν είναι αυτοί που υπέγραψαν παράνομες προσλήψεις προεκλογικά. Γιατί αυτό είναι παράνομο.

    Δυστυχώς Αθηνά ο νόμος δίνει το δικαίωμα σε πολλούς να ξεφεύγουν ειδικά σε ότι έχει να κάνει με "πολιτικές αποφάσεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε..
    Και περνάνε αυτοί καλά
    και 'μείς χειρότερα...
    :-(((

    Αλλά και :-)))
    γιατί δεν το βάζουμε κατω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!