Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Πύρρειος Ήττα και Σεμέν

 • Η νέα αντιπολίτευση έχει πολλά να κάνει.
 • Πρώτον να ανακαλύψει νέο πρόσωπο για αρχηγό. Αυτό είναι το εύκολο. Γιομάτο αρχηγούς το μέρος.
 • Ο νέος αρχηγός πρέπει να ξεσκαρτάρει τα στελέχη του, να επιλέξει νέα πρόσωπα γιατί ένας καλός αρχηγός αξίζει όσο οι επιτελείς του.
 • Πρέπει να φύγουν πολλοί. Τα άτομα που μετά την εικοσαετία του πασόκ είχαν απωθημένο με τα αξιώματα και τα οφφίκια, δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και έφεραν την καταστροφή. Προσωπικά, λίγους θα κρατούσα μετά από όλα αυτά τα στραβοπατήματα, αλλά ποιός με ρωτάει...
 • Βλέποντας τους υπουργούς και βουλευτές να εξέρχονται με την ουρά στα σκέλια, συνειδητοποίησα ότι εκτός από τον αποφασισμένο, με απογοήτευσαν και αυτοί, ο καθένας για διαφορετικό λόγο .
 • Χαρά που κάνανε στο mega για τον γαπούλη! Νά το χαμόγελο!
 • Εκείνο το μελαχροινό αγόρι τα είπε πολύ ωραία, έδωσε και συγχαρητήρια. Η μελαχροινή του σύντροφος όμως που ήταν?
 • Χαίρομαι που ανέβηκε ο σύριζα ειδικά έστω και λίγο (ο εκβιασμός ακυβερνησία ή πασοκ οδήγησε πολλούς στο πασόκ, που ειδάλλως ίσως να ψήφιζαν κάποιο μικρότερο κόμμα), λυπάμαι που δεν έλαβαν αυτό που τους αξίζει οι οικολόγοι.
 • Κάθε σαλόνι πρέπει να έχει ένα σεμέν. Δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό της κυρα-θείτσας με καμμία παναγία, ακόμα και χρυσό να είναι το σαλόνι, ακόμα κι αν είναι από τον γάμο της εδώ και 45 χρόνια, πρέπει να έχει σεμέν και μαλιστα με φούντες να κρέμονται από τα πλαινά. Κάθε πολιτικό δρώμενο πρέπει να περιέχει events με λίγο απηρχαιωμένο λόγο, εκατονταετή συνθήματα, αναμάσημα ιδεών, εξωπραγματικές αξιώσεις , μεγαλόστομους αφορισμούς και ξεφτισμένους αρχηγούς. Εκείνη η παπαρήγα είναι πληγή για το κόμμα της πλέον.
 • Μύνημα για τον γαπ? Άντε, και καλή τύχη μάγκες!

9 σχόλια:

 1. Που το είδες ότι ανέβηκε ο ΣΥΡΙΖΑ;
  http://atheofobos2.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. έχεις δίκιο, αλλά η αλήθεια είναι ότι περίμενα χειρότερα αποτελέσματα για τον αλέξη, γιατί οι υπόλοιποι κρατούσαν πιο καλά χαρτιά.

  Ο γαπ είχε τον σωτήρα
  ο καρατζαφέρης έχει τους νοικοκυραίους και τους απογοητευμένους νδ-ίτες
  οι κκέδες έχουν την αειφόρο επανάσταση (και το ακαταλόγιστο)
  οι οικολόγοι είναι καλά παιδιά

  ο αλέξης είναι κάπου ανάμεσα, ένας αόριστος αριστερός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι η τρίτη ή τέταρτη φορά που νιώθω μετά από εκλογική αναμέτρηση το ίδιο άδεια και απογοητευμένη. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι μου το απόδειξε έμπρακτα η ΔΕΗ σήμερα.
  Προχτές πριν την εκλογική αναμέτρηση και μετά από μια μικρή βροχούλα διεκόπη το ρεύμα από τις 4 το πρωι μέχρι τις 4 το απόγευμα....Και θα ήταν χειρότερα αν δεν παίρναμε τηλεφωνο αρχικα στη Δεη ... κενένας δεν υπήρχε εκεί...μετά στο δήμο...κανείς δεν είχε αρμοδιότητα...Τέλος στην Άμεση δράση...εκεί βρήκαμε άκρη αλλιώς ακόμα χωρίς ρεύμα θα ήμασταν...

  Σήμερα το πρωί μετεκλογικά το ρεύμα διεκόπη από τις 4 το πρωί μέχρι τις 12:30 και χωρίς βροχούλα

  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. αθηνούλα
  οι οικολόγοι , όσο και να κάνουν ποδήλατο, όσο έχουν αυτή την ποντικομαμμή γιά γκεσέμι, δεν πρόκειται να ανέβουν πουθενά.

  αθεόφοβος
  ανέβηκε σε σχέση με το βάραθρο που τον περίμενε λέμε.
  δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. χριστεο βιάζεσαι.

  ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τον βαφτίσαμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. δήμητρα

  δε νομίζω να ευθύνεται το φυζίκ του χρυσόγελου, αν και παραδέχομαι ότι ο φιλικός μπακάλης (καρατζαφ) έχει μεγαλύτερη πέραση.

  μάλλον ο κυνικκός έλληνας δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο να εμπιστευτεί τις καλές προθέσεις οποιουδήποτε πολιτικού (ο μόνος πολιτικός είναι ο πεθαμένος πολιτικός)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. δε λέω ρε τον Χρυσόγελο που μιά χαρά είναι.
  Λέω την άλλη την ποντικομαμή.Το λιγδιάρη.
  δ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μόνο 30% αποχή!
  Κρίμα....
  Next time!
  Καλησπέρα athinovio!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ναι βιάζομαι γιατί είχα μισή ώρα καιρό μέχρι να ξεπαγώσουν 80 ευρώ κρέατα στην κατάψυξη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!