Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Δύο για τη Ρία

Με αφορμή την ανάρτηση της φίλης, είπα να παραβώ τον όρκο που είχα κάνει κάποτε να μη σας εκθέσω άλλο στο χιούμορ μου.
 • Κάποτε, ένας τραυματίας μπήκε στο νοσοκομείο για χειρουργείο. Λίγο πριν την εγχείρηση, ο χειρουργός σκόνταψε με αποτέλεσμα η τομή να γίνει μεγαλύτερη. Συνεχίζεται όμως η επέμβαση. Σε λίγο, μία από τις νοσοκόμες του δίνει λάθος εργαλείο με αποτέλεσμα να χαθεί περισσότερο αίμα. Εκνευρισμένος ο χειρουργός, λέει να φέρουν φιάλες αίματος και συνεχίζεται η επέμβαση. Μετά, επειδή η εγχείρηση διάρκεσε περισσότερο, χρειάστηκε να του κάνουν κι άλλη αναισθησία και μετά προέκυψε βλάβη σε κάποιο από τα μηχανήματα, οπότε ο ασθενής πέθανε. Και αναφωνεί τότε ο χειρουργός:" Όλα σε μένα θα τύχουν!?"
 • Και άλλο ένα:
 • Κάποιος κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος άνθρωπο. Για να μην τον πάρουν χαμπάρι, έριξε το σώμα στη μέση ενός δρόμου, έτσι ώστε να φανεί ότι σκοτώθηκε από αυτοκίνητο. Μετά από κάμποση ώρα πέρασε μία νταλίκα και ο νταλικιέρης νυσταγμένος όπως ήτανε, δεν τον αντιλήφθηκε εγκαίρως και τον πάτησε. Νομίζοντας ότι αυτός τον σκότωσε, τον έριξε μέσα σε ένα ποτάμι, το οποίο τον ξέβρασε παρακάτω σε ένα χωράφι. Κάμποσες ώρες αργότερα, περνώντας με το τρακτέρ ο αγρότης τον πάτησε και αυτός. Τρομαγμένος, τον μετέφερε με το τρακτέρ στο νοσοκομείο. Μετά από κάποιο διάστημα, ο γιατρός αποφάνθηκε: "Πέντε λεπτά νωρίτερα αν τον φέρνατε, θα τον είχα σώσει."

5 σχόλια:

 1. κάτι μου θυμίζουν απ τη ζωή μου αλλά δεν ξέρω αν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα!!!!

  ξέρω μόνο ότι ήμουν σε ένα χειρουργικό κρεβάτι ανίκανη να σηκώσω τα χέρια μου ή να κάνω κάποια κίνηση τέλος πάντων, η οποία θα δήλωνε ότι χρειάζομαι βοήθεια, διότι είχαν ξεχάσει να μου βγάλουν κάτι από το λάρυγγά μου, το οποίο δεν με άφηνε να αναπνεύσω... πρέπει να πέρασαν κάνα δυο λεπτά που προσπαθούσα, τελικά κατάφερα να κουνήσω ελάχιστα το χέρι μου ,ώστε να πέσει ξερό κάτω...τότε άκουσα να λένε "ρε παιδιά αυτήν εδώ την ξεχάσατε βγάλτε το ...(δεν το θυμάμαι) από το στόμα της"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. το πρώτο ανέκδοτο τα λέει όλα ! φοβερό ;-)
  πάρε και ένα δικό μου :
  "τι διαφορά έχουν οι γιατροί από το θεό?
  -ο θεός δε νομίζει οτι είναι γιατρός"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. το μικρότερο ανεκδοτο:

  στο χειρουργείο διάλογος.

  -μη, μη...
  -ουπς


  ωραία τα ανέκδοτα για την ανάρτηση. για τον καφέ δε βλέπω σχόλιο, θα τον πιούμε στην παραλία ή στο νικοπολις κλαμπ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. παίρνει τηλέφωνο μια κοπέλα στο γυναικολόγο της. μήπως κατά λάθος, ξέχασα το κυλοτάκι μου στο ιατρείο σας?
  κοιτάει ο γιατρός και της λεει: όχι δεσποινίς, δεν είναι εδώ.
  - καλά γιατρέ μου, ευχαριστώ, θα τηλεφωνήσω και στον οδοντίατρό μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χρύσα
  τι, γινονται αυτά και στην πραγματικότητα?

  ενικολο
  ουδείς μωρότερος...

  ρία
  έλα εσύ και θα σε κυκλοφορήσω στα καλύτερα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Βράζει το καζάνι!